• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbisem olay oldu

Bırak astarı mastarı yahu! :işsiz: İkna et eşini giy elbiseyi. Her kadında vardır ikna kabiliyeti. Bu erkekler bu kadar abartıldığı kadar yoklar henüz nişanlı olarak biliyorum hemde. :KK53:

Kaynanana neymiş asıl??

Eğer o elbiseye astar diktirirseniz bundan sonra sürekli kıyafetlerinize karışacak hem eşiniz hem kayınvalideniz , sizin içinizden geliyorsa giyin zorlamayla olmaz.
Sorunuza gelirsek kumaşçılarda astar vardır,çok maliyetli bir şey değil.

Birebir tonda bulmanız çok zor..
Kv aklına hizmet eden adamın düşüncesini aynı cevvallikle cebren ve hile ile değiştirmek daha kolay olur..

Hay allahım ne kaynanalar var .Al oğlunu kendine kıy nikahı diyesim geliyor .nazik söyledim bunu siz anlayın artik.
İleride böyle kaynana olmayalım bizler lutfen.Eşinle güzellikle konuşsan ikna olmaz mı. Tezi 1 günde yapar ama aynı renk kumaşı bulursun umarim
Şu sözleri ağzınıza nasıl yakıştırıyorsunuz,hayret ediyorum.Oysa meramı anlatmanın 1001 yolu vardır.Nazik(!)olmasanız ne diyecektiniz acaba...

Niye kayınvalideyi suçluyorsunuz ki. Suçlu eşiniz. Öyle bir iki lafa gaza gelip huzurunuzu kaçıracaksa işiniz var.
Bugün annesinin lafıyla eşinin elbisesine laf eden yarın Allah korusun daha kötü laflara kanıp neler yapabilir.
Olay eşinizde bitiyor. Annesine "anne sen eşimin kıyafetine karışamazsın" deseydi o annenin bir daha ağzını açacak mecali kalmazdı.

Hay allahım ne kaynanalar var .Al oğlunu kendine kıy nikahı diyesim geliyor .nazik söyledim bunu siz anlayın artik.
İleride böyle kaynana olmayalım bizler lutfen.Eşinle güzellikle konuşsan ikna olmaz mı. Tezi 1 günde yapar ama aynı renk kumaşı bulursun umarim

Ehh oldukça çirkin bir mesaj olmuş. Kaynanaya kızana kadar iki lafla gaza gelen kocaya kızın önce.

Normalde dizinizin altı görünür mü

Tesettürlü müsünüz

Yani ben dizde etek vs girerim bu durumda da tülden bacağımın görünmesi sıkıntı olmaz

Ama hep ayakbileğinde giyinen birinin tülden bacağının görünmesi hoş olmayabilir

Eğer normal giyiminize çok zıt değilse elbise ile oynamayın zira Kv gelin açılmıştı kapattırdım diye ortada gezer yıllarca
Bende bunu merak ettim

Ben şahsen eşimin kuzeninin düğününe abiye ile gitmezdim. Gayet sıradan giyinirdim..
Giymeyi çok istiyorsan da sırf kv istemiyo diye vazgeçme astar da yaptırma olduğu gibi giyin. Başkası için istediğin şeyden vazgeçme.

Senoş mavi astarla elbesinin detayları belli olmaz ki zaten eğer tül kısımları varsa. Direk uzun ten iç astar alıp öyle giy elbiseyi. İç çamaşırı satan yerlerde vardır kesin, düz gecelik şeklinde elbise astarı.

Renk tonu tutmaz, model bozulur... Yaptırsanız bile yine onların dediğine gelmiş olacaksınız. Madem ki o elbiseyi giyeceksiniz, dik durun. Eşinizle tatlı dille konuşun.

Böyle abuk konularda eşinizi alttan alırsanız daha çok kaynana dolduruşuna gelmeli konular açarsınız. Bunun sonu yok yani. Ben yerinizde olsam eşime "Hayır açık falan değil gayet düzgün bir elbise. Nerede ne giyeceğimi bilirim, bana karışma" der, astar falan da diktirmem. Ya da en iyi ihtimal "He he tamam diktirdim" derim yine diktirmem sorarsa da gözlerimi kocaman açıp "Aaa diktirdim ya astarlı işte" der geçerim, onu mu anlayacak?

Normalde tesetturluysen evet tulun altindan gorunen bacak cok abes.
Degilsen abes olan esinin ve kvnin tavri.

Back
X