- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Kv yüzünden eşinle aran açılmasın doldurur canım eşinin yaptığı da yanlış ama işte bu tarz konularda erkeğin aklına girmek kolay . Ama inatlaşmak ya da inatlaşmamak sana kalmış. Benim tecrübem o elbiseye astar diktirirdim giyerdim o kadına inat öyle ya da böyle . Ya da esimle sakince görüşür tatlı tatlı ikna ederdimKızlar eşimin kuzeninin düğünü var haftasonu. geçen hafta çok beğenerek bi elbise aldım. Saks mavisi uzun tüllü bi elbise ama içindeki astarı kısa. Aslında bana göre normal ama kayınvalidenin dolduruşuyla eşim olay çıkardı.
Bacakların belli oluyo kesinlikle giyemezsin dedi. Ortalığı ayaga kaldırdı. (Sadece dizden aşağısi belli oluyo.)
Kayınvalidem sırf elbise bana çok yakıştı diye giymemi istemedi. Bahane çıkardı. Ayrıca kendi kızı çok daha açık giyiniyo. Kumaş pantolonla gidiyim diye uğraşıyo kadin resmen.Ama onun inadına o elbiseyi giycem.
İçine astar diktirmek istiyorum fakat terzi de saks mavisi astar bulunur mu hiç bi bilgim yok. Yoksa nerden bulabilirim? Bir de aynı gün içinde dikip verir mi? Bilginiz var mı acaba?
Teşekkür ederim öyle yapıcam zaten. Ama kısa bi zaman kaldı. Terzi de mavi astar var mıdır? Ne kadara dikerler ayrıca?Kv yüzünden eşinle aran açılmasın doldurur canım eşinin yaptığı da yanlış ama işte bu tarz konularda erkeğin aklına girmek kolay . Ama inatlaşmak ya da inatlaşmamak sana kalmış. Benim tecrübem o elbiseye astar diktirirdim giyerdim o kadına inat öyle ya da böyle . Ya da esimle sakince görüşür tatlı tatlı ikna ederdim
Nerde satiliyodur peki terzi de yok mudur?Saks mavisi astar bulursun.
1 gunde yetisir mi onu terzi bilir ona sorucan
kumascılarda satılır kumas satan terzı varsa bıldıgınız oda satar belkıNerde satiliyodur peki terzi de yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?