Elbisem olay oldu

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Kızlar eşimin kuzeninin düğünü var haftasonu. geçen hafta çok beğenerek bi elbise aldım. Saks mavisi uzun tüllü bi elbise ama içindeki astarı kısa. Aslında bana göre normal ama kayınvalidenin dolduruşuyla eşim olay çıkardı.

Bacakların belli oluyo kesinlikle giyemezsin dedi. Ortalığı ayaga kaldırdı. (Sadece dizden aşağısi belli oluyo.)

Kayınvalidem sırf elbise bana çok yakıştı diye giymemi istemedi. Bahane çıkardı. Ayrıca kendi kızı çok daha açık giyiniyo. Kumaş pantolonla gidiyim diye uğraşıyo kadin resmen.Ama onun inadına o elbiseyi giycem.

İçine astar diktirmek istiyorum fakat terzi de saks mavisi astar bulunur mu hiç bi bilgim yok. Yoksa nerden bulabilirim? Bir de aynı gün içinde dikip verir mi? Bilginiz var mı acaba?

Kv yüzünden eşinle aran açılmasın doldurur canım eşinin yaptığı da yanlış ama işte bu tarz konularda erkeğin aklına girmek kolay . Ama inatlaşmak ya da inatlaşmamak sana kalmış. Benim tecrübem o elbiseye astar diktirirdim giyerdim o kadına inat öyle ya da böyle . Ya da esimle sakince görüşür tatlı tatlı ikna ederdim

Teşekkür ederim öyle yapıcam zaten. Ama kısa bi zaman kaldı. Terzi de mavi astar var mıdır? Ne kadara dikerler ayrıca?

İçine astar değil de elbiswyle aynı renk tül alıp astarın bittiği yerden o tülü diktirebilirsin böylece elbise özelliğini kaybetmez

Insan gelini güzel giyinsin istemez mi yahu... Sonuçta oğlunun karısı daha çok gururlanir insan.Terziler de var tatlım metresi 15 tl filan.

Benden size tavsiye hiç bir zaman eşiniz harici birine ne giyceginizi göstermeyin. Ozaman kimse karışamaz. Ayrıca esinize ozaman hadi gidip bana yeni elbise alalım diye alışverişe çıkartıp çok pahalı bir elbise aldırın emin olun pişman olacak ve herzaman alışveriş e giderken onunla gidin hadi gel yoksa benim zevkimi beğenmiyorsun diye bundan sonra karışmaz oda

Normalde dizinizin altı görünür mü

Tesettürlü müsünüz

Yani ben dizde etek vs girerim bu durumda da tülden bacağımın görünmesi sıkıntı olmaz

Ama hep ayakbileğinde giyinen birinin tülden bacağının görünmesi hoş olmayabilir

Eğer normal giyiminize çok zıt değilse elbise ile oynamayın zira Kv gelin açılmıştı kapattırdım diye ortada gezer yıllarca

Giyeceğin elbiseyi kv ne gösterme bidahaki sefer. Ona ne ki? Senin giyeceğin elbiseye ne hakla karışıyor? Ne tuhaflar sırf sorun çıkartmak için yapıyor yada siz onun kızından güzel oldunuz diye de yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…