Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Elbise seçimi konusunda yardım lütfen

dışardan biraz dar bi zamana sıkıştırlmış gibi görünüyor ama malesef öyle olcak.. ikimizde çalışıyoruz buna bile zor fırsat bulabileceğiz bide çok yakın sayılmayız olsun bian önce aradan çıksın bu arada çok teşekkür ediyorum güzel temennileriniz için mutlaka söyleyeceğimm daha nice güzel günleri burada paylaşırız inşallahh

Canım benimde söz nişan hepsi bir arada evde oldu ben böyle bişey giydim belki düşüneiblirsin :97:

rica ederim canımm umarın güzel bişiyler bulursunn :97:

bende iki ve 3 ü beğendim kesinlikle giyebilirsin dısarıda bakacaksanda fazla taslı değil ama sadece uzun abiyede bakabilirsin

kızlar lacivert elbiseyi yeşil diktirdim sizede fikir olması adına koyuyorum resmimi :)

Son düzenleme:
sade ama şık elbiseler tercih edebilirsin... çok abiye olması evde ağır kaçabilir ama sade bir model seçersen güzel olacaktır... sonuçta gelin oluyorsun basit ya da klasik birşey giyme bence

Eki Görüntüle 159496

Son düzenleme:
Ortada ki lacivert renk abiye çok uygun hem bu yılın rengi hem ev ortamına uygun çok klas bi abiye hayırlısın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…