Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Elbise seçimi konusunda yardım lütfen

hımm ozaman tamam.bende dicektim ne o yangından malmı kaçıyolarr:DDD şaka bi yana eğer çok uzak değilse isteme ve sözü bi günde nişanıda küçük bi kafe gibi bi yerde yapma şansınız yokmu???çünkü hiçbişey içinde kalmasın bir kez evleniyoruz dimi ama.benim hepsi ayrı ayrı oldu mesela.tabi seçim sizlere kalmış.eğer tek bi günde yapılacaksa isteme faslında diz üstü bir elbise giy.ağırlığına uygun siyah olabilir.sonra yüzükleriniz falan takılırken abiyeni giy bari içinde kalmasın.ayrıca söle o nişanlına üzmesin senii:)))bulmuş melek gibi kızı anam ben olcemmm hepsini ayrı isterdim nitekimde öle yaptırdım:)))

:9::9: dışardan biraz dar bi zamana sıkıştırlmış gibi görünüyor ama malesef öyle olcak.. ikimizde çalışıyoruz buna bile zor fırsat bulabileceğiz bide çok yakın sayılmayız olsun bian önce aradan çıksın:52: bu arada çok teşekkür ediyorum güzel temennileriniz için:71: mutlaka söyleyeceğimm daha nice güzel günleri burada paylaşırız inşallahh:54::71:

Canım benimde söz nişan hepsi bir arada evde oldu ben böyle bişey giydim belki düşüneiblirsin :97: $5213_1203275640437_1184986891_30598519_142868_n.jpg

Moon konunu dikkatlice incelemiştim ve ilk modeli çok beğenmiştim.. benim tereddüt ettiğim nokta şu: o gün hem isteme hem söz hem de niaşn olacağı için acaba böyle elbiseler çok mu abesk kaçar diye düşünüyordum.. ama allah biliyor ya çok istiyorum böyle bir şey giymeyi.. bu 3 modeli de çok beğendim... olur değil mi ya çok desteğe ihtiyacım var sanırımmm:59::59:

bende iki ve 3 ü beğendim kesinlikle giyebilirsin dısarıda bakacaksanda fazla taslı değil ama sadece uzun abiyede bakabilirsin

11cgp77.jpg

kızlar lacivert elbiseyi yeşil diktirdim sizede fikir olması adına koyuyorum resmimi :)

Son düzenleme:
sade ama şık elbiseler tercih edebilirsin... çok abiye olması evde ağır kaçabilir ama sade bir model seçersen güzel olacaktır... sonuçta gelin oluyorsun basit ya da klasik birşey giyme bence

$koyma4.jpg
Eki Görüntüle 159496
$koyma3.jpg

Son düzenleme:
Ortada ki lacivert renk abiye çok uygun hem bu yılın rengi hem ev ortamına uygun çok klas bi abiye hayırlısın olsun..

Back