Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Elbise seçimi konusunda yardım lütfen

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, benim erkek arkadaşımın ailesi 1 aya kadar istemeye gelecek, hem isteme hem söz hem de nişan bir arada yapılacak, ayrıyeten bir nişan daha yapmayı düşünmüyoruz. işte bu noktada benim biraz kafam karıştı. Aile arasında evde yapılacağı için elbise konusunda size fikir danışmak istedim. Sizce nasıl bir elbise tercih etmeliyim, nişanlık abiye modellerine bakıyorum ama ağır kaçar mı ev için abartılı olur mu acaba ? Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız. Benimle aynı durumda olanlar sizler ne giymiştiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

canım şimdiden hayırlı olsun. benim nişanım evde olmayacak ama eğer senin yerinde olsaydım (ki ben hep evde olmasını hayal etmiştim) abiye giyerdim ama çok abartılı bi abiye değil. sade, şık bi elbise giyerdim ve etek boyu yerlere kadar olmazdı. dizüstü abiye bi elbise evde nişan için çok iyi gider bence. tabi sadece bi fikir :)

verdiğin fikir için çok teşekkür ederim :71: bende abiye tarzı bir şey giymek istiyorum ama öyle kabarık bir şey değil daha sade rahat bir şey.. ama kısa bir şey olur mu ki ben hep uzun baktım da şu saate kadar kafam çok karışıkk:43::44: $n99824901423large.jpg $model.JPG $fotograf-galerisi-489.jpg

bunlardan biri olabilir mi ki.. ben ikinciyi laciverti çok beğendim ama...

vallahi canım sahsen bende soz nisan bir arada dusunuyorum ve istedigim modeller abiye elbise olur olmazmı diye dusunmuyorum neticede sen sadece nisan yapıcaksın biraz gosterisli olsun evde olsa bile hani boyle cok kabarık birsey tercih etme tabiki rahat hareket edemezin mesela birinci model cok guzelmis...

Moon konunu dikkatlice incelemiştim ve ilk modeli çok beğenmiştim.. benim tereddüt ettiğim nokta şu: o gün hem isteme hem söz hem de niaşn olacağı için acaba böyle elbiseler çok mu abesk kaçar diye düşünüyordum.. ama allah biliyor ya çok istiyorum böyle bir şey giymeyi.. bu 3 modeli de çok beğendim... olur değil mi ya çok desteğe ihtiyacım var sanırımmm:59::59:

yok yahu abes olurmu senin orda en dikkat cekici kisi olman lazım sonucta senin nisanın ben de boyle modellerden tercih edicem hem soz hem isteme hemde nisanı bir arada cıkartıcaksınız zaten birazda gosterisli birseyler giy canım cokda hos olur benim tanıdıgım evde nisan yapan tanıdıkların hepsi abiye giydiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın aslında çok teşekkür ederim bana ciddi anlamda fikir vermiş oldunnn:71: şimdiden hayırlı olsun canım senin nişanında :nazar:

cnm bnm nişanımda evde olmuştu..
bnde dizlermde bi abiye giymiştm..
şimdi kınamda evde olcak ama uzun şık bi abiye istyrm..
hani kendini sakın abartı olr mu die sınırlama..
senden tek farkım hepsi bi arada olmadı..
sana şöle bi fikir veriym istersen isteme yapılrken mormal bi elbise giy..
ister etek ,ceket,ister gömlek pantalon yada şık zarif diz üstnde bi elbise..
isteme faslından sonrada abiyeni giyersin..
abartı olmaz kabarık olmcak sonuçta ve istediğin abiyeyi giyeblrsin içinde kalmasın sakın sonradan üzülürsn..

evet aslında ilk baştanormal bi elbise sonrasında o abiyeyi giyebilirim.. beni tek düşündüren zaten o isteme faslında abiye ile dolaşmak garip olur mu diyeydi.. ve tabi evde olması dolayısıyla abiye giymem olur mu olmaz mı diye düşünmüştüm...

verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim:71::71::71:

evet aslında ilk baştanormal bi elbise sonrasında o abiyeyi giyebilirim.. beni tek düşündüren zaten o isteme faslında abiye ile dolaşmak garip olur mu diyeydi.. ve tabi evde olması dolayısıyla abiye giymem olur mu olmaz mı diye düşünmüştüm...

verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim:71::71::71:

bişey değil cnm ne demk , bncede 2 kıyafet gymen en doğrusu :34:
hayrlı olsun şimdiden :nazar:

pardon arkadaşım ama niye hepsi aynı günde oluyorki???nişanlının ailesi uzakmı size yani bigünde hallolsun sonra get git olmasın diyemi???

evet ayrı şehirlerdeyiz canım o yüzden.. daha önce bir kez gelip tanışmışlardı bir kezde benim annemler gitmişti.. o yüzden bu kez geldiklerinde hepsi bi arada olacak..

slm canım öncelikle hayırlı olsun. ama senin de dediğin gibi bence isteme merasiminde abiyeyle dolaşman çok tuhaf olur ben senin yerinde olsam dizlerde veya dizüstü dar yarı saten ve çok canlı renklerde olmayan askılı bi abiye veya elbise tercih ederdim. ama seçim senin tabiki :34::34::34::34::34:

hımm ozaman tamam.bende dicektim ne o yangından malmı kaçıyolarr:DDD şaka bi yana eğer çok uzak değilse isteme ve sözü bi günde nişanıda küçük bi kafe gibi bi yerde yapma şansınız yokmu???çünkü hiçbişey içinde kalmasın bir kez evleniyoruz dimi ama.benim hepsi ayrı ayrı oldu mesela.tabi seçim sizlere kalmış.eğer tek bi günde yapılacaksa isteme faslında diz üstü bir elbise giy.ağırlığına uygun siyah olabilir.sonra yüzükleriniz falan takılırken abiyeni giy bari içinde kalmasın.ayrıca söle o nişanlına üzmesin senii:)))bulmuş melek gibi kızı anam ben olcemmm hepsini ayrı isterdim nitekimde öle yaptırdım:)))

slm canım öncelikle hayırlı olsun. ama senin de dediğin gibi bence isteme merasiminde abiyeyle dolaşman çok tuhaf olur ben senin yerinde olsam dizlerde veya dizüstü dar yarı saten ve çok canlı renklerde olmayan askılı bi abiye veya elbise tercih ederdim. ama seçim senin tabiki :34::34::34::34::34:

teşekkür ediyorumm:71: siyah bir elbise olabilir belkide.. çok abartı olmayan.. kafamda canlandı biraz birşeyler sağolunn:70::70:

Back