Teşekkür ederim inşallah gelmez ya bunlar gittikçe çoğalıyor banyoda bir sürü varat kestanesi koy çamaşırların arasına gelmiyor
iyi araştır cnmkızlar lavanta defne yaprağı koydum ama banyomda sürekli güve çıkıyo kaynağını bulamadım evde bebek var o yüzden naftalin falan koyamıyorum kafayı yemek üzereyim kurtulan bilen anlatsın sevabına nolur delircem
Merhaba, bu linkteki içerik sizin için faydalı olabilir :)kızlar lavanta defne yaprağı koydum ama banyomda sürekli güve çıkıyo kaynağını bulamadım evde bebek var o yüzden naftalin falan koyamıyorum kafayı yemek üzereyim kurtulan bilen anlatsın sevabına nolur delircem
Teşekkür ederim :)Merhaba, bu linkteki içerik sizin için faydalı olabilir :)
Tahıl güvesi elbise güvesi farklıymış canım. Tahıla girmemesi için defne yaprağı koy dolaplarına ama elbise güvesinde defne yaprağı işe yaramıyor maalesef.. ben kurtulamadım ilaç yaptırıyorum evi ne yazıkki çünkü bir sürü var ve hiç bir engel dinlemiyorlarBenim de mutfagimda bitmedi bir turlu.her seye tek tek bakip konrol ettim hicbir seyde yok ama kaynagini bulamadim.surekli cikiyor bir yerlerden.Bakliyatlarimin hepsinde tuz var icinde guve yok.Nereden geliyor olabilir ki?
Galiba en çok un ve mercimek tarhana gibi şeylerden geliyor tahıl güvesiBenim de mutfagimda bitmedi bir turlu.her seye tek tek bakip konrol ettim hicbir seyde yok ama kaynagini bulamadim.surekli cikiyor bir yerlerden.Bakliyatlarimin hepsinde tuz var icinde guve yok.Nereden geliyor olabilir ki?
Tahıl güvesi elbise güvesi farklıymış canım. Tahıla girmemesi için defne yaprağı koy dolaplarına ama elbise güvesinde defne yaprağı işe yaramıyor maalesef.. ben kurtulamadım ilaç yaptırıyorum evi ne yazıkki çünkü bir sürü var ve hiç bir engel dinlemiyorlar
kızlar lavanta defne yaprağı koydum ama banyomda sürekli güve çıkıyo kaynağını bulamadım evde bebek var o yüzden naftalin falan koyamıyorum kafayı yemek üzereyim kurtulan bilen anlatsın sevabına nolur delircem
Ayy kiyamam ya bizimde oyle ikinci ilaclama yapilcak 14 gun gecince yapiliyomus yumurtalarindan cikanlar icin bende kafayi yemek uzereyim canimÇeyiz yastığımı yıkadım kuruttum yorgan çantasına koydum içine naftalin koydum iki saat sonra bir baktım iki tane güve var içinde sen düşün
Kelebek gibi sari koyu kahverengi gibi once tirtil gibi oluyo tuylu tuylu sonra kelebek gibi oluyoGüve nasıl bi şey arkadaşlar?
Mutfaktaki bisey guvelenmis canim tahil guvesi girmis un, bakliyatlari kontrol et at baska turlu kurtulamazsin bide defne yapragi diyolar kavanozlarina koy ben elbise guvesi icin ilac yaptirdim iki kere ama hala yerde olulerini goruyorum sinirlerim zipliyorBenimde bir sorunum var mutfak dolabımda toz gibi ufacık beyaz hareket ededen böcekler gördüm 3 gündür temizliyorum çamaşır suyu bile kullandım ilaçladım fayda etmedi azda olsa hala varlar neden olur ve nasıl kurtulurum yardımcı olurmusunuz lütfen
Allah Allah hic bilemedim canim ya gecmis olsunbunlar toz gibi ufacık bişeyler arkadaşlara sordum herkes ilk defa duydum diyor 3 gündür mutfaktan çıkamadım sürekli siliyorum heryeri yinede 1/3 tane görüyorum deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?