• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise,boyama,kırıcı,yorumlar,düğün...

Kızlar merhaba,

Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam :KK43: (not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)
Bence elbise güzel ama sal ve ayakkabi renkli kullana bilirsin renk 2 yıldır moda

Bence pekte fena degil.
Desenlerini tam olarak goremedim burdan. Yakindan gorme ihtimali varmi?
Renklerine gore şal onerisi veririz. Siyah şal yerine mesela koyu pembe vs gibi. Yada yesil. Ama yakindan gormek gerek desenleri.

Ayrica ben evde cok kumas boyadim. Kumasin mali ne? Ne yaziyor etiketinde?

Elbise gayette güzel. Onu diyenler hangi akılla demiş şaşırdım.

Kemerin ve bas örtünün rengini daha canlı bir şey seç. Kemer dikiliyse de kendin çıkartabilirsin. İnternetten araştırıp salinizi güzel bir şekilde baglarsaniz hem yakası kapanır hem çok şık olur

Nisanlin doğru söylemiş. Begenmissiniz işte, milletin lafına ne bakıyorsun. Böyle konuşup insanın hevesini kaçıranlara da sinir oluyorum. Ayrıca iade yok diye bir şey olmaz, yasal hakkın. İçine sinmiyorsa iade et.

Uzun elbise işte, başka ne model olabilir ki ? Tesettür abiyelerin en güzeli bile yaşından büyük gösterir zaten.
Renk dersen güzel. Yalnız başörtüsü, ayakkabı ve kemer önemli. Görsellerden pudra rengi tesettür abiye diye arattım, korkunç kombinler çıktı. Sakın iörneklerdeki gibi siyah, fuşya, yeşil şal kullanma.
Elbisende roze baskılar varsa roze ince kemer ve ayakkabı olabilir. Bu durumda krem rengi şal ve çanta kullanabilirsin.
Başka da sadece açık gri başörtüsü uyar diye düşünüyorum. Şal değil de daha ince, dökümlü, şifonumsu bir örtü olabilir.
Ayakkabı deri veya süet nude, süet gri, bakır rengi. Ayakkabın çok kaliteli olsun, küt burunlu platformlardan uzak dur.
Kemerde kararsız kalırsan kumaşın rengine uygun saten alabilirsin.

Yillar once kv ye uyup eski kotumu boyadim. bildigin eski dizleri bacakarasi yipranmis rengi solmus kot, boyamasaydim belki canta yapardim ama boyadim ve berbat oldu. elimi surdugumde bile mavi mavi heryeri boyuyordu.bir de camasir makinsesinde boyamistim uzerine 5 kere bos calistirdim anca o ogrenc mavi renk cikti. ya sacmalama elbise gayet guzel. salini ayakkabilarini renklendir guzel ve prof bi makyaj super olur.

Kızlar merhaba,

Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam :KK43: (not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)
cnm boyama yazık edersin onun bunun sözüyle hareket ediyorsun herkesin zevki ayrı belki o gün tekrar giyince güzelmiş aslinda filan diyecekler.Nişanlinı da bu tarz kadın muhabbetleriyle çok sıkma.Elbise güzel rengide çok hoş

Kızlar merhaba,

Boyatma riskine hiç gerek yok
Bir terziye ver yakasını çıkarsın, o yaka üzerine oturtma zaten yani altı çok açık kalmaz
Modeli bozan yaka, fikrimi sorarsan belindeki o aksesuarı da çıkarttır, gayet şık olur

Kızlar merhaba,

rezıl olur elbıse aldıgın yere gıt baska model al aynı fıyat aralıgında olan..

Birgün giyeceğin bir elbise için insanların burun kıvırması çok mu önemli birdefa takmayarak kendine olan öz saygıyı kazanacaksın bu elbisenin güzel durup durmamasından çok daha önemli

bir şey alırken kararsız kaldığınızda etrafınızdakilerin söylemlerini dinleyebilirsiniz.ama karar verilmiş bir şey için başkalarının ne düşündüğü çok önemli olmamalı bence. siz ve nişanlınız begenmişsiniz işte... EŞEĞİN KUYRUĞUNU ORTADA KESME ,KİMİ UZUN DER KİMİ KISA.... diye bir söz vardır ya aynen oyle olmuş siznkide

Benim elbisemin yakası öyle değil canım düz yani sadece rengi üzerindeki yaldızlar ve boyu böyle yakası düz benimkinin yanımda resmi yok olsa atardım pc den yazıyorum şu an iş yerindeyim :)
Elbise gayet güzel,sen laflara takılma,benimde bir huyum var,eğer beğendiysem,ne başka şeyde aklım kalır,ne denilene aldırırım,uzun süre güle güle ,seve seve giyerim.10 yıl önce bir manto almıştım,öyle beğenmiştim ki,üzerine aldığım dururken her fırsatta onu giyiyordum.Hele birde nişanlınla beğenmişsin,gönülsüz oluyorsun,adam bozulur tabi...

Hayır tabiki :) İlk defa bi yakınım evleniyor ve ilk defa bi düğünde böyle bir elbise giyeceğim ailem kötü yorum yapınca çözüm üretmeye başladım ben de ama haklısınız ben beğendim nişanlım beğendi hem elbiseye kötü bişe olur da hiç giyemezsem o zaman nişanlıma büyük ayıp olacak zaten :KK43:
:)Emin ol ki o elbise boyanırsa kötü olacak,bizim ablamla öyle bir maceramız var,güzelim beyaz gömleğimizden sıkılınca boyamaya kalkışmıştık,sonuş tam bir fiyasko...Halbuki paketin yazılarına göre çok kolay görünüyordu.Annem görmeden çöpü boylamıştı tabii:)

Kızlar merhaba,

Bnce boyama gayet gzl

Sen beğenmişsin nişanlın begenmiş eee daha ne.üzüldüğün şeye bak gayette normal bi elbise takma milleti

İste en buyuk hatamiz da bu mi zaten: baskalari ne der diye kendi isteklerimizden heveslerimizden Vazgecmis olmak.. Elbisene dokunma senin tercihin giy,baskalari kendi islerine baksinlar. Elbisen uzerinde ufak degisiklikler yapsbilirsin mesela,gogus altina ciceklerden kemer yapabilirsin,bas örtülülü musun bilmiyorum canim ama eger oyleyse de esarbina ayni cicekten taktirirsin. Benim arkadasim kiyafetlerini oyle degistiriyor harika oluyor. Hem simdi moda zaten cicekler

Back
X