Kızlar merhaba,
Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam

(not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)