• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise,boyama,kırıcı,yorumlar,düğün...

Eger sizde de mavi kusak gibi bisey varsa onu cikarin ayni renkte sal takmayin o zmn gayet guzel bir elbise olur. Kendiniz biseyler yapmayi denemeyin sonra daha kotu olur o zmn giyecek elbisen bile olmaz.

değiştirmenize gerek yok. kimisi daha pastel, kimisi daha canlı tonlar sever.
beğenip almışsınız.
bitti.

Kızlar merhaba,

Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam :KK43: (not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)

merhaba, bence elbise gayet hoş hiç sevmem böyle insanları herkesin zevki sonuçta heves kırmanın manası ne herkese begendiremezsin zaten ama eminim elbise sana çok yakışacaktır boya vs. düşünme rengi çok güzel bence yazık etme elbisene güzel günlerde ve gülümseyerek giy inş. :)

Değişmiyor canım son 3 adet kalmıştı değişim ve iade yok dediler alırken :KK43:
asla sakin ve saaaaaaakkiiiiinnnn boooyama. boyarsan cokkk kotu olur. sakiiiinn.
boyarsan cope atsan kimse almaz bu kadar yazayim sana anla.
ayrica elbise guzel.

Bozulur boyama demiş arkadaşlar ama asıl nişanlın bozulur boyarsan...
Adam para yok yenisini alamayız falan dememiş ki BİZ BEĞENDİKten sonra başkaları önemli değil demiş
Nişanlının tepkisini çok takdir ettim bravo

Elbise gerçekten güzel de ben sizi anlamadım
Nişanlınız ile beğenerek almışsınız
Kim ne derse hemen döner misiniz o tarafa?
Bakın daha bunun düğün alışverişi ev eşyası gelinlik vs vs bir dünya seçim yapışası durumlar var önünüzde
Ee nasıl olacak?
Nişanlınızla alıp ertesi gün annenizle değiştirmeye mi gideceksiniz eşyaları?
Evvela kararlı olun özgüvenli olun siz beğendiniz aldınıZ bitti işte bu kadar
Herkesi aynı anda mutlu memnun edemezsiniz ki her kafadan bir ses çıkar biri klasik sever diğeri spor sever mesela koltuk takımını
Yani demem o ki elbiseyi değil kendinizi değiştirin böyle davranmayın

Boyama ben kabanımı boyadım bin pişmanım, bu elbiseyi rahat bırak fiyatı cok yuksek bir meblağmıydı? Biraz daha bakınıp alsan yenisini

Değişim ve iade yasal hakkınız . Kibar bi şekilde değişime gidin bence. Oda sogudugunuz için elbiseden. Yoksa bence de güzel. Ben nisanlinizin ne yapıp edip değiştirmesini yada yenisini almayi teklif etmesini tercih ederdim ama yok öyle 1 dünya maalesef

Ben bu yaka tarzını çok beğeniyorum.rengi de gayet genç işi.ayrıca bu desenler moda bu sene sanırım. Bence de abartmislar.nişanlınız da begendi ise giyin.bazen goze guzel gelmeyen bir elbise insanın üstünde daha farklı daha güzel görünebilir

Etrafı ne kadar çok umursuyoruz ya
Kendime de kızıyorum...
Sen begenmişsin nişanlın begenmiş daha ne
Elbise gayet güzel belkide cekemediler kötü yorum yaptılar..
Süslen püslen giy git dügüne..
Hem zevkler ve renkler tartışılmaz ki... :KK25:

Elbise gayet güzel çok tatlı bir rengi var.. Nişanlınızla birlikte almışsınız birlikte beğenmişsiniz.. Siz zevkiniz hep başkalarına göre mi değişkenlik gösterir? Boşverin gayet de güzel elbise.. Size onu diyenlere de beğendim ben nişanlım da beğendi değiştirmem deseydiniz.. Hem nişanlınıza da hak verdim.. Bunlarla uğraştırmayın adamı..

Elbise çok guzel güle güle giyin ayrıca o kumaş boya tutmaz haberin olsun sadece dikiş yerindeki ipler boyaniyor gerisi acayip pis bir renk oluyor

Pardesumü boyamayi denemiştim krem rengiydi tam dedigim gibi oldu :( boyamaya tövbeliyim kot turü seyler boyayi iyi tutuyor gerisi acayip oluyor

Back
X