Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kime ne yahu. Ne diye milleti takıyorsun. Haklı nisanlin. Elbiseyi boyarsan mahvolur buyuk ihtimalle. Onlara inat giy. Sadece yakası kotu ama seninkinde yaka yokmus zaten.
Aldigim kiyafet ister begenilsin ister begenilmesin bana viz gelirdi, giyerdim.
Uzerinde oynama yaptirma da yapma da
Mahvedersiniz.
Sen begendiysen giy git,hevesin kacmasin senin bir tarzin yok mu illaki vardir neden tarzinin disina cikip degistrmek istiyorsun ki
Bu aralar bu konuda pek dertliyim.
Kardeşimin düğünü için ne beğensem ablamlar tarafından zevksiz ilan edildim.
Sinir geldi artık.
Benim arkadaşlarım da benim beğendiklerimi beğeniyor onların seçimlerini gelinden
rol çalma olarak görüp, fazla buluyorlar.
Ablamlara sorsan kardeş düğünü, kardeşime sorsan onlarla aynı fikirde.
Kafam sepet oldu aman kot converse giyip gitcem o olacak.
Bu arada bence elbise kötü değil ama ablamlara sorsan berbattır
Elbisenin boya tutmasi icin makinede 90 veya 100 derecede yikaman lazim. Abiye kiyafetlerin buyuk bir cogunlugu sentetikten yapilir ve en faz 30°C tavsiye edilir. Zaten bunu boyaman mumkun degil.
Sana tavsiyem, yakayi cikarttir, uzerine uygun renkte guzel bir kolyeyle tamamla.
Kurutemizlemeciler bile cesaret edemediyse siz hiç aklınızdan bile geçirmeyin derim... Giyinmek istemiyorsanız en iyi seçenek gidip başka bir elbise almak. Nişanlınıza da usulünce anlatırsınız eleştirdiler içime sinmedi diye.
Kizma ama bende begenmedim. Bnce elbiseyi komple degistir boyama yapma sakin rezil edersin elinde kalir. Rengi gectim model olarakta sevmedim yakasini falan..degistir sen bence. Ama sen begendiysende bana laf dusmez. Sen onların dedigini taktigina göre seninde icine sinmedi