Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm internetim yoktu ugrayamadım herkes ii inş seval e gelemedim gün parasını da gönderemedim semoşla konuşmuştuk o halledicekti ama cenazeleri olmuş o yüzden oda halledememiş bana söylemeyide unutmuş seval e söylersiniz gülşencim gelmek isterim inş gelemezsemde kusuruma bakma olurmu :)semoş a gün parasını gönderdim başka zaman görüşürüz inş bu arada benim kız bi iyi bi kötü gece uykusuzluk bazen huzursuzluk devam ediyo hafta sonu dr agetirdim bogazında balgam varmış gibi geldi çok şükür cigerleri iyiymiş neyse
ya o hemen geçmez ama zamanla toparlar. allahtan büyüme çağında olduğu için hücreleri daha çok yenileniyor. canım benim ya çocuklara hiç kıyamam. çocuk stajındayken çok üzülürdüm onlara, o masum hallerine.
kız gamze günüm vardı bugün gidemedim annemin misafiri vardı diye oraya gittim mecbur tehditte ettim annemi ama dedim asla gelmem bi daha böyle bişey yaparsan
geliyodum valla ama genelde acelem oluyodu çıkıyodum hemen kim daha çok gezmeye gidiyo yarışı mı var nee:)) 2 haftadır gezmekten bende saçlarımda mahvoldu valla rekor bendedir kesin sabah biyere akşam biyere gidiyorum
günaydın kızlar. bende cumartesi sadece annemi alıp alışveriş merkezlerine daldım. pazar günüde eşim, annem ben çıktık. valla ayaklarım yorulmuş. şimdi işyerinde dinleniyorum. hazır kızda yanımda yokken.