Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy şebnem gözün aydın canım allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin saglıklı ve hayırlı evlat olsun çok çok gözün aydın canım öpüyorum seni.söylediklerimi hemen geri aldım strese sokmayım seni şimdiden
sebnemcim hayırlı olsun canım saglıkla kucagına da almak nasip olsun sonucu söyledikten sonra konuşamadık tlf aradım kapalıydı meraktan çatlamıştım neyse hamişmişsin ohh çok sevindim canım
benimkinin bahara kadar vakti var daa ama kısmett, inşallah zamanı gelince beni fazla bekletmez çook sağol inşallh..kocamdan önce size söylerim zatenn çatlarımm yoksa:)))
şebnemcim çook sevindim gözün aydın darısı diğer kızlara inşşşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin geçen bizde çıkmamıştı yaa bensana demiştim benimde az çıkmışdı diye demek ki seninde anca göründüüü kıızın olursa talibim haberin olsun anası güzel kızı da güzel olur başkasına söz verme sakın haaa yolarımm
damla sus ortalığı karıştırma sölemesem şişerdim ya gece sabaha kadar şebnemin sonucuyla değerleriyle uğraştım sürekli hasteneyi aradım :) kaç defa uyandm vakit geçmemiş her saate baktığımda :) çok sevindim valla :) darısı inş. sizlere ya hadi damla bekliyoz bi dahaki aya senin haberini ha ben seneye günden çıkarım heralde bune böyle bisürü bebek gelecek bide kaç tane bizimkiler :))) bide anaları ay hiç çekemem
saolll gamzecimmm hiç tatlı bi hamiş olacagımı sanmıyorummm:))sakın yüzüme demeyin tamammmı arkamdan söleyinn razıyımmm doğduktan snra herkes yüzüme sölesin:)))
kızz nevomm vallah çokk heveslenidim bu hamile avatarlara hemen bende yaptım