Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi damla elektriği alıyorum sen bu ay hamile kalacaksın
ama adını küçük gamze koyacaksın
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ay inş rabbim herkese hayırlı evlatlar versiinnn
bende bi tane doğam mı nedem heyecan yaptım işte o zaman b... oynarımmm kafayıda yerim tımarhaneye güne gelirsiniz artıkkk
Günaydın kızlar. nehaber? benim bugün ales sınavım vardı. ama giremedim. bizim kız 2 gündür sabaha kadar öksürüp durdu. hemde ne öksürme. ne yatıysak durmadı. eşim birazdan hastaneden gelince doktora götürecez. çünkü bayağı ilerledi galiba. annemi çağırdım bugün gelecek galiba.kayınvalide gelmekten vazgeçmiş. kafasında ne proje çiziyosa artık. kendisi bilir. bende bu hafat izinliyim bari annem gelsin kızımla ilgilensinde bende haftaya üds sınavıma hazırlanayım rahat rahat. ah analardan başka kimseden fayda yok. dua edin kızlar banada şu sıkıntılı günleri kolay atlatayım. bu arada damla ben seni eklemedimmi. kafa işte.unutmuşumdur. kafamı bırakıyolar adamda. doğumu bilmem ama evlenince kesin yıpranıyosun bunu anladım kızlar. damla bana yine özelden atta ekleyeyim seni şeker. neyse benim kzı uyandı galiba. herkese selam.
hele gülşene bence sen hiç bu konuda konuşma bebişimmm