Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melek kız ne havalı karılar bunlar misland olmasa nereye giderdiniz çok merak ediyorum.kardeşim olmasa pariste dogmuş diyecem:)))
yawww susun haaa su elazıgda büyüyüpte elazıgı begenmiyenler yokmu bende bunları bogacamm
kısss nevin desene ben fınlandyalarda büyüdüm ne alışveriş merkezleri gördüm nerlerde gezdimde sesim çıkmıyo
yada gamze desene kıslar istda nereler var nereler elazıga geldim oturuyorum susuyorum
eee bende elazıgı rüyalarımda görürdüm (çünkü çok severdim köye geliirdik küçükken)eee nolduu evim diyorum memleketim diyorum çıtımı çıkarmıyorum
şimdi kimse alınmasın ama küçük sularda büyüyüpte büyük sularda gezenlerin geldiği büyüdügü yerleri sevmemelrine laf söylemelerine inanamıyorum
vallaha ama yaaa kuzenimde yapmıştı bana bunuuuu burda dogmuş büyümüş başka bi ile gelin gitmiş bana diyokiiii ayyyyyyyy canım yaaa nasııl yapıyosunuzz buralarda bende dedimki ....abla sen buralarda dogmuşsun büyümüşsün evlendikten sonra görmüşsün ben senin evlendikten sonra gördüğün yerlerde büyüdüm egerki ben senin dogdugun sehirde yaşayabiliyorsam sen nasıl yapamıyasınn güya tayin için gelebilme ihtimali olursa diye konuşuyoo
neysemmm doguya göre elazıg süper bi il okadarrrrr