myflowers geleceği yalnız Allah bilir, ama bazı kişilerin 6.hissi gerçekten çok kuvvetli oluyor. buda tabi Allahtan gelen bişey. bende üniversitedeyken arkadaşlarla ev gezmelerinde toplanırdık kahve yapıp banada fal baktırırlardı bende öylesine dediğin gibi gırgırına bakardık. bende içimden geçenleri söylerdim. bi gün 4 arkadaş toplandık, 2'si malatyalıydı ve ailelerde tabi malatyada. ilk baktığım arkadaşa dedimki küçük bir kız gördüm başını tutuyo diye arası 10 dakika geçmedi evden aradılar, kızkardeşin balkondan düştü beyin MR'ı çektiriyoz diye. o arakadaş apar topar çıktı evden tabi ben şoktayım sonra diğer malatyalı kız dadha ısrar ediyo ne olur bana bak diye. bende istemiyorum ama ısrar edince hadi sanada bakayım dedim. zaten fincanını açar açmaz beni bi sıkıntı bastı. ay dedim valla sizde bi kalabalık bide mezar var diye ama fincanda inan görmedim sanki Allh söyletti. arası tabi yarım saat geçmedi kızın babaannesi hiçbişey yokken vefat etmiş. e buda artık bana ders oldu dahada tövbe ettim. bi dahada bakmadım. bakarmıyım hiç. aslında bu daha çok düşünce gücü. NLP'yi duymuşsunuzdurr. birşeyi nasıl düşünür ve içinizden geçirirseniz o düşünce olurmuş derler ya. yani iyi düşününce iyi, kötü düşününce kötüyü çekiyoruz. yani tabi ben arkadaşlar için kötü düşünmedim ama bi şekilde kötüyü söylemek bile belayı bi şekilde çekiyo diye inanırım. onun için kalbini ferah tutup dikkatli araba kullanırsan Rabbimin izniyle hiçbişey olmaz. tevekkül edeceksin yani elinden geleni yapıp gerisini Allah bırakacaksın.