Arkadaşlar bişey sorucam eşimin dogum günü yaklaştı teleş da başladı.Hediye ne alacagımı düşünüp duruyorum budefa farklı olsun klasik olmasın istıyorum ne alabilirim ne yapabilirim.Paylaşımlarınızı bekliyorum....
iyi akşamlar kızlar. brrn birtek bana karşı öyle. ailesine karşı pek bi ilgili. bende nasıl olsa hem çalışıyorum hemde sağlıkçıyım ya, ondan böyle yapıyor. ama bende herkese duyarlı birtek bana duyarsız olmasına kızıyorum. zaten evliliğin ilk 1 yılı sırf bu yüzden birbirimizi yerdik. gerçi eskisi kadar kalmadı ama yinede bazen sinir oluyorum valla.
dimple evinin resimlerini görelim ya. bende merak ediyorum.
canım benimde aklıma enteresan seyler gelmedi bikaç fikir vereyim yinede istersen ikinizin resmini tşört üzerinebaskı yaptır hediye olarak
yada çocugunuzda varsa resmlerinizi cd olarak yaptır ilk şarkınızı yada sizin için degerli olan bi parçayı koydur akşam geldiginde güzel bi masa hazırla o cd yide koy izleyn birlkte:98:
günaydın kızlar. nasılsınız? yolcularımızı varmış,hayırlı yolculuklar... brrn sorun zaten eşimden çok ailesi, bi kafasını rahat bırakmıyolar, değil ankara ingiltere'de bile olsam kayınvalidem sağolsun telefonla huzurumuzu kaçırmayı beceriyor. yanında aslan gibi kocası, bide eşimden 1 yaş küçük kaynım var hala ne olsa bizden beklerler. kadın resmen bizim huzurlu olmamızı çekemiyor. bide eltilerim çalışmıyor ve ben eşimin tarafında tek çalışanım, haliyle eşimde akrabalrıda ban fazlasıyla kıymet verir. inanırmısın kadın bunu bile çekemiyor. çünkü 2 eltim bacısının kızları,yani kaynımlarla eltilerim teyze kızı. istiyorki herkes onlara daha çok kıymet versin. yani ben bu işi çözemedim. mesela yazın herkes bizi yemeğe davet eder (dayı,teyze,hala,amca) kayınvalidem ona bile sinir olur, yok efendim kendilerini hiç çağırmazlarmışta beni niye çağırıyolarmış. yani sevinmesi gerekiyoken sorun yaratıyor,huzur kaçırıyor. gerçi hoş bende çokta sallamıyom, hepsine gidip, bi güzel afiyetle yemeğimi yiyorum. banane:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?