günaydın kızlar. nasılsınız? yolcularımızı varmış,hayırlı yolculuklar... brrn sorun zaten eşimden çok ailesi, bi kafasını rahat bırakmıyolar, değil ankara ingiltere'de bile olsam kayınvalidem sağolsun telefonla huzurumuzu kaçırmayı beceriyor. yanında aslan gibi kocası, bide eşimden 1 yaş küçük kaynım var hala ne olsa bizden beklerler. kadın resmen bizim huzurlu olmamızı çekemiyor. bide eltilerim çalışmıyor ve ben eşimin tarafında tek çalışanım, haliyle eşimde akrabalrıda ban fazlasıyla kıymet verir. inanırmısın kadın bunu bile çekemiyor. çünkü 2 eltim bacısının kızları,yani kaynımlarla eltilerim teyze kızı. istiyorki herkes onlara daha çok kıymet versin. yani ben bu işi çözemedim. mesela yazın herkes bizi yemeğe davet eder (dayı,teyze,hala,amca) kayınvalidem ona bile sinir olur, yok efendim kendilerini hiç çağırmazlarmışta beni niye çağırıyolarmış. yani sevinmesi gerekiyoken sorun yaratıyor,huzur kaçırıyor. gerçi hoş bende çokta sallamıyom, hepsine gidip, bi güzel afiyetle yemeğimi yiyorum. banane:))))