hoşbuduk cnm ben malatyalıyım elazıga gelin geldim 4 ay oldu:)gell tattlım hosgeldınnn sen nerde oturuyosunn
kıslarr sıze bir sey soracamm ıyı bildiginizz ıyıı bir spor merkezii tum spor aletlerını bulundurann nersıı var acabaa bılenlerr cabuk yassınn hattaaa bahcelıevlerr tarafındaaaa olursaa daha ıyı olurrr bıde cocukla alıyolarmı acaba
Bendee bahcelıevlerdeyım cnmm cok olmasadaa aynı bolegelerdenızz hosgeldın aramızaa
evtt benım baktıgım yerdee merkezde ama spor aletlerıı senın deıgın gıbıı yokk dneencek kadr azzdıı bıdee sureklı carsıya cocukla zor oluyrr burda yakın olsa yururum minubusleee felann cocukk yerı olsun ıstıoyorum malatyada yumininn orda vardıı cookk superdıı hersey 4 4 lükk ayrıyetten cocukk kresı gıbı cocukk odalarıda vardı eglencelıı hostuu bıde bayan erkek ayrıydııı rahhattıkk burdaada oyle olsun ısıyorum bilenler yassın kıslar
cnm benim arkadaşım bahçeli evlerde oturuyor orada bulamamışş varmış bi kaç yerde begenmediii..bana farketmiyor yeni evliyim çocuk yokkk engel yokkk heryere gideirm ama yakın olsa daha bi hoş olur tabi:)
bu ara sıkı şekilde bakıyorum cnmmmmm begendigim olursa yazarım buraya:)inş çocuklar içinde güzel biyeri olan bulurum seninde işini görür:)
merhaba kıslar bende gelebilirmiyim topikinize:)
hoşgeldinnnn
bu arada adını söylede,sana poşetçay demiyelim:)))
gel damla gel banada arkadaş olurrr iyi olur valla:)
eşimin arkadaşlarının hanımları var ama hepsi çalışıyorrrr ondan ancak akşamları görüşebiliyorus..akşama kdr yalnızım yada kayınvalidemle günlere gidiyorum zorunlu hizmet olarak:)
myflowers hoşgeldin cnm bende mutfagı topladımmm az nete bakim dedimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?