kızlar günaydın. yine öpme faslıu başlamış. bende hepinizi öptüm
poşet çay aramıza hoşgeldin. bende doğma büyüme elazığlıyım ama 4 yıldır ankaradayım, belki yeni bir şehir olduğu için insanlara önyargılı olabilirsin. ama bizim kızlar hakikaten çok samimi, güzel, güvenilirler. yani ben burdan günlerin fotolarına baktıkça içim gidiyo. evlerinede rahatça gidebilirsin. bak ben dayanamadım kurban bayramına gelmeyecektim, sırf bu cadıları göreyim diye geliyorum. hepside kafa kızlar. e valla kızlar daha ne diyeyim?
ya damla bizim işyerinde msn yasak, akşam evde ekleyeyim. yada ebuddy'den deneyecem. ordan bazen giriliyo. neyse kızlar bizim kızı kreşe göndermenin verimini yeni yeni alıyorum. maşallah bizimle beraber akşam ne pişiriyosam yiyor. önceden yemekte yapsam, süt-cicibebe istiyodu. tabi bende sinir krizi geçiriyodum. daha masayı hazırlarken bakıyorum sıpa masaya kurulmuş. bide şu direnci artıpta sık sık hastalanmasa çok güzel olur ya.
bu arada dün öğlen hastaneye gittim. benim perşembeden beri baş dönmem oluyo. ama sanki deprem oluyomuş gibi. bekarken migrenim vardı, tuttumu perişan olurdum. hamilelikte ve emzirme döneminde hiç olmadı rahattım. hormonlardan olsa gerek. şimdi hormonlra normale binince benimde migren ataklarım başlayacak galiba. bakalım öğlede sonra sonuçlarım belli olur.
neyse kızlar uzun yazdım, özlemişim sizi...