Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aaa nevincim niye öyel söylüğyosun? bence hamilelik dünyanın en güzel şeyi. rabbim isteyen herkese tattırsın o duyguyu. biz ne kadar öyle görsekte kendimizi bence hamileler çok sevimli oluyolar.
ya göbek felan değil :))) her gören burnun çok büyümüş diyo :)) ilk defa gördüğünde öyle kalacam aklında ahahahha :)))
dimple aldım ben dersimizi :)) benim göbek öne doğru sivri gidiyo bana öyle geliyo :)))daha 5 ayda :)) ozebus sende gel olurmu senide görelim göbekli :)))
nevin ben sağlık ocağında çalışırken hamişleri çok severdim. bana çok sempatik gelirlerdi. burunada gelince bende eşimde kızımda burun yönünden karadenizlilerin burnunu aratmıyoruz(özellikle de eşim:)))) ) onun için kimseye diyecek lafımız zaten olamaz:)))) onun için rahat ol canım benim.