ıyı geceler kuzular... çedene cım nasıl bır yer ne yapcam derken geldım 4 ay oldu bıle...:)))
evet sebnemcım ne ıyı olurdu varya bırılerıne cok ıhtıyacım var burada gercekten... ama kısmet ıste.ınsallah kısmet olurda bulusuruz canısı...günaydın kızancıklarım
nasılsınız
ranacım allahım gönlünden geçeni en kısa zamanda versin inşallah
dimplecim geçmiş olsun kendine iyi bak tatlım
çedene hoşgeldin niye uğramıyosun topiğe
aykızım sen nasılsınbebiş nasıl
özebusüm keşke elazığ merkezde olsaydın tatlım ya sana komşuluk arkadaşlık ederdim
oldum canım oldum :) aynen öle cedenecım kocaelı elazıg dönuyoruz bakalım,Alacakaya dayım ben canım merkeze bayaa bır uzagım anlayacagın,ha deyıncede gıdemıyoruz elazıga esım sureklı görevdeoo elazığlı bıle olmuşsun. hosgeldın özebus.. kocaelı elazığ mekık dokuyacaz anlasılan.
neredesın sımdı?
topiğe uğruyorum da bebemden fırsat buldukca.. :icecream:
saoll bebem ıyıyım bakalım cok sukur ama cok üşüyorum... ne soguk memleketmiş :))Merhabalar
sebnemcim saol tatlim bebiste bende iyiyiz çok sükür sabirzizlikla melegimi kucagima almayi bekliyorum artik sen nasilsin bakim
dimplecim özebus çedene alisim gökçerana umarim hepiniz iyisinizdir
teşekkürler aykızz, ben iyiyimde, kızım hasta gastroenterit olmuş. doktoru hava değişiminden çocuklarda böyle bi salgın var dedi aman dikkat edin bebişlere,kuzucuklara. bu arada sbnm ne zamandır yoktun sen canım. iyisin inşallah?
özebuscum hastalıktan kurtuldun mu?
evet sebnemcım ne ıyı olurdu varya bırılerıne cok ıhtıyacım var burada gercekten... ama kısmet ıste.ınsallah kısmet olurda bulusuruz canısı...
oldum canım oldum :) aynen öle cedenecım kocaelı elazıg dönuyoruz bakalım,Alacakaya dayım ben canım merkeze bayaa bır uzagım anlayacagın,ha deyıncede gıdemıyoruz elazıga esım sureklı görevdesen nasılsın bebişin nasıl hayırlı olsun gözun aydın canım...Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın...
saoll bebem ıyıyım bakalım cok sukur ama cok üşüyorum... ne soguk memleketmiş :))
alisim tatlım daha ıyıyım cok şükür atlatıyorum artık ayaklandım :)) sen nasılsın canım
evet sebnemcım ne ıyı olurdu varya bırılerıne cok ıhtıyacım var burada gercekten... ama kısmet ıste.ınsallah kısmet olurda bulusuruz canısı...
inşallh canım buluşur tanışırızkaydirigubbakcemile5
iyiyim canım saol benimde oğluşum grip olmuştu atlattık tatlımteşekkürler aykızz, ben iyiyimde, kızım hasta gastroenterit olmuş. doktoru hava değişiminden çocuklarda böyle bi salgın var dedi aman dikkat edin bebişlere,kuzucuklara. bu arada sbnm ne zamandır yoktun sen canım. iyisin inşallah?
Merhabalar
sebnemcim saol tatlim bebiste bende iyiyiz çok sükür sabirzizlikla melegimi kucagima almayi bekliyorum artik sen nasilsin bakim
dimplecim özebus çedene alisim gökçerana umarim hepiniz iyisinizdir
Geçmis olsun canimteşekkürler aykızz, ben iyiyimde, kızım hasta gastroenterit olmuş. doktoru hava değişiminden çocuklarda böyle bi salgın var dedi aman dikkat edin bebişlere,kuzucuklara. bu arada sbnm ne zamandır yoktun sen canım. iyisin inşallah?
geçmis olsun dimplecim dikkat et canim kendineiyiyim aykız
arada ufak tefek rahatsızlıklarım var o kadar
ozebus iyi yagdı valla
hele ikigün önce hiç durmadı bugünde sabah üzeri bayaa yagdı
sanada merhaba ank06
ıyı geceler ablammmm... :))) elazıgdan sevgılerrrr...İyi geceler elazığın güzel hanımları nasılsınız merhaba demek istedim kaydirigubbakcemile3
ozebus iyi yagdı valla
hele ikigün önce hiç durmadı bugünde sabah üzeri bayaa yagdı
sanada merhaba ank06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?