- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Allah nasip ederse 2. kızım olacak. İlk kızımın ismi Eylül Ceren. 2. kızıma da çift isim düşünüyoruz. Ela ismine bayılıyorum, Ceyda da favorim.
Ancak Ela Ceyda yanyana iyi olmuyormuş gibi geliyor bana, ikisi de sesli harfle bittiği için. Sizce Ela Ceyda nasıl ve Ela ismine başka hangi isimler yakışır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
nedense mesajı görür görmez aklıma ceylin geldi...
eylül ceren ----- ela ceylin....
tabiki siz daha iyi bilirsiniz...
allah tez elden kızınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin... 2 kızınızı da sağlıkla büyütünnn
Allah nasip ederse 2. kızım olacak. İlk kızımın ismi Eylül Ceren. 2. kızıma da çift isim düşünüyoruz. Ela ismine bayılıyorum, Ceyda da favorim.
Ancak Ela Ceyda yanyana iyi olmuyormuş gibi geliyor bana, ikisi de sesli harfle bittiği için. Sizce Ela Ceyda nasıl ve Ela ismine başka hangi isimler yakışır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
eylül ceren (bu arada benim de kızımın adı eylül) ela deren...hem 2 kardeş hem de 2 isim uyumlu olur.
Sessiz harfleri bol olan isimlerden seçebilirsiniz.
Burcu Ela
Ela Nur
Miray Ela vs. gibi
Evet sessiz harfleri fazla olan isimler seçmek daha uygun gibi. teşekkür ederim.
Evet sessiz harfleri fazla olan isimler seçmek daha uygun gibi. teşekkür ederim.
Ela Cemre de olabilir Cereni baz alırsak
Evet babamız da Cemre istiyor :))
Ela Ceyda
Elanaz
Ela Derin
Ela Cemre
Bunlar ön planda gibiydi zaten benim için, sizler de Ceyda hariç diğerlerini söylediniz. Demek ki bunda da var bir hikmet :) 3ü arasından seçmeliyim sanırım :44:
Ceyda : Uzun boyunlu ve güzel
Cemre : 1. Ateş. 2. Kor halinde ateş. 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. 4. Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları.
Bence Cemrenin anlamı daha güzel
hımm. evet Cemre daha anlamlı. Zaten ilk kızımda, Eylül'ü ben Ceren'i babası koymuştu. Şimdi de, Ela'yı ben istediğime göre, babamızın dediğine uymak lazım. :) çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
hımm. evet Cemre daha anlamlı. Zaten ilk kızımda, Eylül'ü ben Ceren'i babası koymuştu. Şimdi de, Ela'yı ben istediğime göre, babamızın dediğine uymak lazım. :) çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kesinlikle Ela Lara
Elalara gidiyoru anneeeee der arkadaşları:))
Benim bi arkadaş koydu da çok hoşuma gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?