• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ela'ya yakışan 2. isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

betty_berry

Before talk, listen...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
Allah nasip ederse 2. kızım olacak. İlk kızımın ismi Eylül Ceren. 2. kızıma da çift isim düşünüyoruz. Ela ismine bayılıyorum, Ceyda da favorim.
Ancak Ela Ceyda yanyana iyi olmuyormuş gibi geliyor bana, ikisi de sesli harfle bittiği için. Sizce Ela Ceyda nasıl ve Ela ismine başka hangi isimler yakışır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Allah nasip ederse 2. kızım olacak. İlk kızımın ismi Eylül Ceren. 2. kızıma da çift isim düşünüyoruz. Ela ismine bayılıyorum, Ceyda da favorim.
Ancak Ela Ceyda yanyana iyi olmuyormuş gibi geliyor bana, ikisi de sesli harfle bittiği için. Sizce Ela Ceyda nasıl ve Ela ismine başka hangi isimler yakışır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

nedense mesajı görür görmez aklıma ceylin geldi...

eylül ceren ----- ela ceylin....

tabiki siz daha iyi bilirsiniz...

allah tez elden kızınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin... 2 kızınızı da sağlıkla büyütünnn:nazar::nazar::nazar::nazar::34:

nedense mesajı görür görmez aklıma ceylin geldi...

eylül ceren ----- ela ceylin....

tabiki siz daha iyi bilirsiniz...

allah tez elden kızınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin... 2 kızınızı da sağlıkla büyütünnn:nazar::nazar::nazar::nazar::34:

Aminn inşallah.
Evet Ceylin de güzel bir isim. Düşünebilirim. Çok teşekkürler.

Sessiz harfleri bol olan isimlerden seçebilirsiniz.

Burcu Ela
Ela Nur
Miray Ela vs. gibi :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
eylül ceren (bu arada benim de kızımın adı eylül) ela deren...hem 2 kardeş hem de 2 isim uyumlu olur. :34:

Ela Cemre de olabilir Cereni baz alırsak :emir_bebek:

Evet babamız da Cemre istiyor :))

Ela Ceyda
Elanaz
Ela Derin
Ela Cemre

Bunlar ön planda gibiydi zaten benim için, sizler de Ceyda hariç diğerlerini söylediniz. Demek ki bunda da var bir hikmet :) 3ü arasından seçmeliyim sanırım :44:

Evet babamız da Cemre istiyor :))

Ela Ceyda
Elanaz
Ela Derin
Ela Cemre

Bunlar ön planda gibiydi zaten benim için, sizler de Ceyda hariç diğerlerini söylediniz. Demek ki bunda da var bir hikmet :) 3ü arasından seçmeliyim sanırım :44:

Ceyda : Uzun boyunlu ve güzel
Cemre : 1. Ateş. 2. Kor halinde ateş. 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. 4. Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları.

Bence Cemrenin anlamı daha güzel :31:

Ceyda : Uzun boyunlu ve güzel
Cemre : 1. Ateş. 2. Kor halinde ateş. 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. 4. Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları.

Bence Cemrenin anlamı daha güzel :31:

hımm. evet Cemre daha anlamlı. Zaten ilk kızımda, Eylül'ü ben Ceren'i babası koymuştu. Şimdi de, Ela'yı ben istediğime göre, babamızın dediğine uymak lazım. :) çok teşekkür ederim yorumlarınız için. :16:

hımm. evet Cemre daha anlamlı. Zaten ilk kızımda, Eylül'ü ben Ceren'i babası koymuştu. Şimdi de, Ela'yı ben istediğime göre, babamızın dediğine uymak lazım. :) çok teşekkür ederim yorumlarınız için. :16:

Ceydanın anlamı uzun boyunlu ya aklıma zürafayı getirdi. Ve ısınamadığım isimlerden biridir. O yüzden Cemre bencede. Hayırlı doğumlar şimdiden :emir_bebek: Rica ederim :16:

Kesinlikle Ela Lara
Elalara gidiyoru anneeeee der arkadaşları:))
Benim bi arkadaş koydu da çok hoşuma gitmişti

Back
X