Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda paraya kıyıp bunuda aldım bir bu kalmadı denemediğim bunuda deneyim dedim satan adam kesin geçirir dedi ama ben inanmıyorum tabiki gelişmeleri yazarım burdan hadi hayırlısı
sonunda paraya kıyıp bunuda aldım bir bu kalmadı denemediğim bunuda deneyim dedim satan adam kesin geçirir dedi ama ben inanmıyorum tabiki gelişmeleri yazarım burdan hadi hayırlısı
fiyatı 100 tl idi 90 tl ye verdi aktar kızlar.ben acnelyse den tutunda,tca,dermaroller,karboksiterapi ve adını sayamayacağım birçok krem kullandım ama sonuç alamadım bir yıldır bu karışımı alıp almama konusunda kararsızdım ama adam övünce ve geçmezzse paranızın yarısını iyade edicem diyince aldım bir umut işte 2 kez kullandım henüz bir gelişme yok tabi ama gözüm çatlaklarımın üzerinde gelişmeleri mutlaka yazıcam.
dermaroller hiç mi işe yaramadı acaba sizde?
yok canım ya malesef yaramadı ama sonuç alan arkadaşlar var benimkiler çok eski ondandır belki.
benimde doğumdan sonra karnımda çatlaklar oluştu senelerdir :18:ne ürün kullansam yaramadı.çözüm bulan warsa lütfen benimle iletişime geçsin.
hayal.007@windowslive.com
sen bu kreme başlayalı daha on gün olmuş herhalde.bence bırakma bu kadar kısa sürede anlaşılmaz zaten.böyle bi sorun kısa sürede yok olmaz
Kullandigin dermarollerinin ignelerini boyu kacti?
Bana 0,5 mm lik bile fayda etti. Sana fayda etmemis olmasi sasirtti beni dogrusu.