• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elaalemi'nin Diyet ve Sağlıklı Yaşam(Çabası) Günlüğü

Bugünkü yediklerim :)
Toplamda 1048 kalori almışım, 2 lt su içtim, 2 fincan türk kahvesi de içtim. Toplamda 6404 adımlık sporum da var:)) Kendimi çok zinde ve fit hissediyorum. Bakalım bu gece tartı ne gösterecek.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    31,5 KB · Görüntüleme: 45
Haftalık diyet planım ise şu şekilde :) Tabiiki bu liste değişebilir ama mümkün mertebe uyacağım liste bu olacak.
haftalık.png

Günaydınlar olsun :)
Bugün sabah 07:00'da kalktım, kahvaltımı yaptım ve işe geldim. Kalhavtıda 30 gr tulum, marul ve beiber yedim. Şimdi suyumu içiyorum, biraz sonra da kahvemi içeceğim. tabii ki arada ofis egzersizleri de yapıyorum :nazar:İşe gelirken 3 kat merdiven çıktım ve 3461 adım attım. Sabah kalkıp spor yapacaktım güya ama anladım ki sabah sporu bana göre değil ben akşam spor yapabiliyorum:oops:
İnşallah başarılı bir hafta geçiririm:)

Son düzenleme:
Öğlen yemeğimi de yedim:) Evden iş yerine salata getirmiştim afiyetle yedim. Yalnız halsiz hissediyorum o ne olacak hiç bilmiyorum:(

146985A4-B44E-4CF2-920A-3B7488F41C79.jpeg
İyi akşamlar olsun bugünkü yediklerim yukarıda normalde akşam buğulama hamsi vardı ama hastalanınca mecburen şehriye çorbası içtim. İyi de geldi açıkcası. İnşallah boğaz ağrıma şifa olur. Kilo olaraksa hala 60.2’yim bunun pek çok sebebi var. Öncelikle reglü öncesindeyim, geçtiğimiz haftalarda çok yesem de bol hareket ediyordum son üç gündür o kadar hareket edemedim. Ayrıca vücudumda bir kırgınlık var. Tabii bunlar motivasyonumu düşürecek mi? Hayır, durmak yok:)

Hastalıktan sabah o kadar ggeç kalktım ki işe geç kaldım. Üstelik boğazım sürekli yutkunmak istediği için diyeti de bayaa değiştirmek zorunda kaldım. Gece kalkıp kalkıp armut ısırdım, şekerden daha iyidir diye kendimi avutuyorum. Yediklerimin resmini koyuyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Yarın ki planladığım menü ise aşağıdaki gibi. Akşam film festivaline gideceğim ondan önce muz ve kahve ile akşam yemeğini geçiştirebilirim diye düşünüyorum bakalım.
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba hastalandığım için diyete devam edemedim şimdi kaldığım yerden devam hayırlısıyla:)

merhabalar diyet günlüğüne geri döndüm bakalım bu sefer neler olacak. bugün itibarıyla 63.4 kiloyım ve tabii ki 52 kilo olmak için macerama başlıyorum hayırlısı olsun bakalım.

Bugünlük planım
kahvaltı
15 gr sucuk
20 gr peynir
1 ince dilim ekmek
3 biber
1 çay kaşığı pesto soru
1 çay kaşığı pekmez
3 az tuzlu zeytin

öğlen
1 muz
1 az yağlı tall cappucino

ara
10 badem

akşam
4 yemek kaşığı evde ne varsa yemek
1 bardak ayran/şalgam
salata

ara
5 fındık

2.5 lt su

15 dk spor

2 çay fincanı yeşil çay

akşam eve geldiiğimde tartıda 62.8 çıktım hadi hayırlısı:)

15.10.2019 yeme listem
kahvaltı
15 gr sucuk
20 gr peynir
1 ince dilim ekmek
3 biber
1 çay kaşığı pesto soru
1 çay kaşığı pekmez
3 az tuzlu zeytin

öğlen
1 muz
1 az yağlı tall cappucino

ara
1 adet lifalif

ara
25 badem

akşam
1 kase makarna
1 dilim et haşlama
1 bardak ayran
salata

2.5 lt su

15 dk spor

2 çay fincanı yeşil çay

16.10.2019 planlama
kahvaltı
15 gr sucuk
20 gr peynir
1 ince dilim ekmek
3 biber
1 çay kaşığı pesto sosu
1 çay kaşığı pekmez
3 az tuzlu zeytin

öğlen
1 muz
1 tall cappucino

ara
10 badem

akşam
4 yemek kaşığı evde ne varsa yemek
1 bardak ayran/şalgam
salata

2.5 lt su

15 dk spor

2 çay fincanı yeşil çay

16.10 diyeti
Kahvaltı
19 gr sucuk
20 ge tulum peyniri
3 az tuzlu zeytin
3 biber
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı pekmez

öğlen
1 muz
1 cappucino

ara
1 eti lifalif

akşam ara
2 lokum

akşam
4 yemek kaşığı hamsili pilav
5 yemek kaşığı et ve patates haşlaması
Salata

ara
1 dilim kek
1 bardak süt

2 lt suç
Yeşil çay

3 gündür sağlıklı beslenme rutinimi bozmuş durumdaydım. Bugün yeniden başlıyorum. Hayırlı olsun🎈♥️

Back