benimki el yapımı alyans canım kuyumcuya gidiyorsun modeli beğeniyorsun ertesi gün getiriyorlar alyansını eğer erken gidersen canım. el yapımı alyansın avantajı istediğim şekilde yaptırabiliyorsun kalınlığını modelini beğendiğin modelde diyelim taş yok sen koydurabiliyorsun daha çok seçenek oluyor hemde içine siniyor. normal alyansda seçenek kısıtlı çünkü olanı beğenmek zorundasın ama el yapımında olana sende birşeyler ekleyebiliyorsun
ama biz 2 gün içinde almak zorundayız bi kuyumcu 4gün sürer demişti ama ordakilerden begenip 1 günde gelirse oda çok ii olur uzak olmanın birde bu yanı kötü işte vakit çok kısıtlı bunalıyorum bazen
Valla canım bende el yapımı alyans kullanıyorum ve bence cok daha guzel ve rahat ıstedıgın gıbı yaptırabılıyosun me kadar surecegıne gelırse konu bızımkler tam bır haftada yapılıp geldı sonucta bu bırazda ıstedıgın modelle alakalı ne kadar zmanda temın edılılecegı
özel el yapımı kullanıyoruz. internetten beğendik sipariş ettik izmirdeymiş esas yerleri.ömür boyu garantisi de var taş düşerse falan diye.gayet memnunuz.
bende el yapımı kullanıyorum bizim 3 günümüz vardı nişana karar verildiğinde o yüzden cok acil olması gerekiyordu ve 2 günde yapıldı. süresi kuyumcuna da bağlı...