Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
keşke bu toiğini daha önce görseymişim emin ol bir tanede buradan sipariş verirdim kumaşların yanına artı olarak. kolay gelsin arkadaşım iyi satışlar kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar bu anahtarlık Mısır dan .bu böceklerde piramitlerin üzerinde gezinen böcekler.ölü böcekleri toplayıp hediyelik eşya olarak değerlendirmişler.
32-)akşam güneşi rengindeki bu kolye bakır rengi çiçek aparatlarla kombine edildi. küpeleriyle birlikte 6 lira.Hediye arayanlar sayfaları baştan gezinin lütfen . mutlaka sizi yansıtacak bişeyler vardır
33-)Arkadaşlar bunu bi arkadaşım yapıyor. bunu bana hediye etti tepsi altı olarak kullanıyorum.Güneşte çekmiştim fotoyu pullar kötü çıkmış.ilgilenen olursa başka fotoğraflarını da eklerim.Arkadaşım bunun masa örtüsünü ve küçük parçalarını da yapıyor. saten örtünün üzerinde kullanılıyor . çok zahmetli ve şık bişey
canım bır seyı merak ettım o paralar ne alem yanlarında anlam veremedım acaba parlamayımı onluyo ne yapıyo urunlerın harıka bu arada ama ben boyle seylerı baskasında cok yakıstırıyorum kendıme gelınce takamıyorum evımde bırsuru boncuklu aksesuar var takamıyorum