El Yapımı Takılar Özgün Tasarımlar

19-bu fotoğrafı da sedefli kolyelerin boyutları hakkında fikriniz olsun diye ekliyorum.kolyeler uzundur

25-

bu kolye krem rengi inci boncuklardan yapılmıştır.4 lira,

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke bu toiğini daha önce görseymişim emin ol bir tanede buradan sipariş verirdim kumaşların yanına artı olarak. kolay gelsin arkadaşım iyi satışlar kaydirigubbakcemile5

26-

Arkadaşlar bu anahtarlık Mısır dan .bu böceklerde piramitlerin üzerinde gezinen böcekler.ölü böcekleri toplayıp hediyelik eşya olarak değerlendirmişler.

5 lira

30-)bu kolye koyu renk kıyafetlerle çok güzel uyum sağlayacaktır.emin olu beni çok uğraştırdı.uzun küpeleriyle birlikte 10 lira

Son düzenleyen: Moderatör:

32-)akşam güneşi rengindeki bu kolye bakır rengi çiçek aparatlarla kombine edildi. küpeleriyle birlikte 6 lira.Hediye arayanlar sayfaları baştan gezinin lütfen . mutlaka sizi yansıtacak bişeyler vardır

33-)Arkadaşlar bunu bi arkadaşım yapıyor. bunu bana hediye etti tepsi altı olarak kullanıyorum.Güneşte çekmiştim fotoyu pullar kötü çıkmış.ilgilenen olursa başka fotoğraflarını da eklerim.Arkadaşım bunun masa örtüsünü ve küçük parçalarını da yapıyor. saten örtünün üzerinde kullanılıyor . çok zahmetli ve şık bişey

canım bır seyı merak ettım o paralar ne alem yanlarında anlam veremedım acaba parlamayımı onluyo ne yapıyo urunlerın harıka bu arada ama ben boyle seylerı baskasında cok yakıstırıyorum kendıme gelınce takamıyorum evımde bırsuru boncuklu aksesuar var takamıyorum

X