hiç duymamıştım,biberiye yağını,ilginç geldi doğrusu en kısa zamanda denicem,canım ilgin için teşekkürlerSizleri bunu yaşamış biri olarak gayet iyi anlıyorum arkadaşlar..Kendimi bildim bileli hep buz gibi ellerim ve ayaklarım vardı ta ki biberiye yağını keşfedene kadar..Ellerime ve ayaklarıma bir miktar döküp ovalıyorum en azından bir iki gün rahat ediyorum..Altnda yatan ciddi bir rahatsızlık söz konusu değilse yan etkisi olmadığından tavsiye edebilirim..
Arkadaşlar yazıları tek tek okudum. Herkesin el ve ayakları üşürken benim neden üşümüyor diye takıldım. Herkes üşürken ben üşümüyorum acaba anormal olan benmiyim ya takıldım. Benim yaşamım boyunca el ve ayaklarımda ısınma problemi olmamıştır. Hay allah takıldım şimdi ..........
bunların etkisi tabiki olur,en azından dengeli olsun beslen,hele şu topuklu ayakkabı,meselesinde,benim ayaklarım oluyor birer buz taşı taşımak bile ağır geliyor.ben artık öyle giymiyorum,ısınmasada hissede biliyorum hiç olmassa.Benimde en büyük sıkıntılarımdan biri bu.
Ayaklarımın sıcak olduğunu hiç hatırlamıyorum desem iyidir.
İt ayağı gibi ayaklarım hep soğuk hep soğuk
Ellerimde öyle Bembeyaz oluyor kırmızı çizgi halinde tüm damarlarım görünüyor.
Ama sigara da içiyorum , topuklu ayakkabılarla uzun süre ayakta da kalıyorum , dengeli beslenmiyorum , stres yaşayabiliyorum.
senin sıkıntında çok önemli,hiç aklıma gelmemişti yanan el ve ayak.yaşayan bilir demişler.allah acil şifalar versin.Arkadaşlar benimde el ve ayaklarım yanıyor gitmediğim doktor ve uygulanmadık tedavi kalmadı ama hiçbiri fayda etmedi.Keşke benim de elim ayağım donsaydı.
hipotiroit tedavisi guatır tedavisimi oluyor,yani soğumalar bundanda kaynaklana bilirmi?merak ettim.tekrar gecmiş olsun.arkadaşlar eylül de bir mesaj yazmışım buraya şimdi gördüm. Geçen yıl b vitamini eksikliği ve reynaud fenomeninden şüphelenilmişti. Bu yıl ise b vitamini sorunum yok ama daha çok üşüyorum ve elkerim-ayaklarım buz kesiyor. Geçen yıl sınıra yakın olan değerlerim bu yıl epeyce değişmiş bulundu. Hipotiroid tedavisi görüyorum artık.
canım kırmızı etle alakası varmı emin değilim.çünkü ben aşır sever ve mümkün oldukca yerim ama yaz kış soğuktur elim ayağım.hatta eşim sürekli takılır yazlık karım diye,Off Gelinde Bana Sorun Nasil üşüyorum Ya Ellerim Ayaklarim Hiiç Isinmaz Benim Bende Doktora Gitmiştim Bende De Kansizlik Ve B 12 Vitamin Eksikliği Var Bide Ben Kirmizi Et Hiiiç Yemiyorum Onunda Etkisi Varmişşşş.işte Böyle Idare Etmeye çalişiyorummm
Benimde ellerim ve ayaklarım terliyor sonrada üşüyor biraz daha değişik galiba benim sorunum senağlama
hipotiroit tedavisi guatır tedavisimi oluyor,yani soğumalar bundanda kaynaklana bilirmi?merak ettim.tekrar gecmiş olsun.
Arkadaşlar yazıları tek tek okudum. Herkesin el ve ayakları üşürken benim neden üşümüyor diye takıldım. Herkes üşürken ben üşümüyorum acaba anormal olan benmiyim ya takıldım. Benim yaşamım boyunca el ve ayaklarımda ısınma problemi olmamıştır. Hay allah takıldım şimdi ..........
ellerim, ayaklarım asla ısınmaz benim de ama bunları okuyunca doktora gitmem gerekiyormuş gibi düşündüm, kansızlığım yok, ama diğerlerinden kaynaklanabilir =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?