El ve Ayaklar ok yen var m?

Arkadaşlar yazıları tek tek okudum. Herkesin el ve ayakları üşürken benim neden üşümüyor diye takıldım. Herkes üşürken ben üşümüyorum acaba anormal olan benmiyim ya takıldım. Benim yaşamım boyunca el ve ayaklarımda ısınma problemi olmamıştır. Hay allah takıldım şimdi ..........

hiç duymamıştım,biberiye yağını,ilginç geldi doğrusu en kısa zamanda denicem,canım ilgin için teşekkürler

hiç takılma keci kız valla el ayak konusunda senden mutlu insan yok ne güzel senin gibi olmak isteyen,birsürü insan vardır.

bunların etkisi tabiki olur,en azından dengeli olsun beslen,hele şu topuklu ayakkabı,meselesinde,benim ayaklarım oluyor birer buz taşı taşımak bile ağır geliyor.ben artık öyle giymiyorum,ısınmasada hissede biliyorum hiç olmassa.
Arkadaşlar benimde el ve ayaklarım yanıyor gitmediğim doktor ve uygulanmadık tedavi kalmadı ama hiçbiri fayda etmedi.Keşke benim de elim ayağım donsaydı.
senin sıkıntında çok önemli,hiç aklıma gelmemişti yanan el ve ayak.yaşayan bilir demişler.allah acil şifalar versin.
hipotiroit tedavisi guatır tedavisimi oluyor,yani soğumalar bundanda kaynaklana bilirmi?merak ettim.tekrar gecmiş olsun.
canım kırmızı etle alakası varmı emin değilim.çünkü ben aşır sever ve mümkün oldukca yerim ama yaz kış soğuktur elim ayağım.hatta eşim sürekli takılır yazlık karım diye,
Benimde ellerim ve ayaklarım terliyor sonrada üşüyor biraz daha değişik galiba benim sorunum senağlama

yok yok değişik değil genelde öyle soğukluk oluyor zaten önce soğuk soğuk terliyor,ardından kalıcı soğukluk başlıyor.

HEPİNİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR

hipotiroit tedavisi guatır tedavisimi oluyor,yani soğumalar bundanda kaynaklana bilirmi?merak ettim.tekrar gecmiş olsun.

yani guatr yok bende cnm, şimdi yanlış bir şey yazmış olmak istemem ama bildiğim kadarıyla hipertiroid olduğunda guatr oluyor. araştırıp tekrar yazarım cnm. Hipotiroit az çalışması oluyor tiroid bezlerinin, tahlillerde TSH değeri yükseldikçe tiroid bezinin az çalıştığı ortaya çıkıyor. Stresin de etkilediği bir rahatsızlık malum diğer hormonel ve birçok rahatsızlık gibi. Konudan bahsedince birkaç arkadaşımda da aynı rahatsızlık ve el-ayak üşümeleri olduğunu öğrenmiştim. Tedavi ilaç yoluyla oluyor, her sabah aç karnına almam gereken bir ilaç var. Bu şekilde takviye yapılmış oluyor yani.Sıcacık eller, ayaklar hepimizea.s.:enbuyukkk:

canım ablacım neden bu kadar kafana taktınki kansızlıktan meydana geliyormuş senin kanın düşük deyil demekki. a.s.:teselli:

ellerim, ayaklarım asla ısınmaz benim de ama bunları okuyunca doktora gitmem gerekiyormuş gibi düşündüm, kansızlığım yok, ama diğerlerinden kaynaklanabilir =(

ellerim, ayaklarım asla ısınmaz benim de ama bunları okuyunca doktora gitmem gerekiyormuş gibi düşündüm, kansızlığım yok, ama diğerlerinden kaynaklanabilir =(

evet arkadaşım bende de kansızlık çıkmamıştı ama hipotiroit çıktı. Bu tip şeyler aslında vücudun sinyalleri. Bünyemizdeki eksikleri işaret ediyorlar. Bu şekilde ileride çıkabilecek sorunlar önelenebiliyor. Bu arada diğer arkadaşlara da hatırlatmak isterim, çocuk sahibi olmak istediğinizde tedavi edilmeyen tiroid hastalıkları gerek gebe kalmada gerek çocuğun sağlığında çok ciddi sorunlara sebep oluyormuş.a.s.

çok teşekkür ederim yorgun savaşçı, pek önemsemiyordum ama hemen bu hafta bu konuyla ilgileneceğim..

benimde ellerim ve ayaklarım çok üşür hatta morarıyorum ben. doktora gittiğimde reyno olduğunu söyledi damarlarım soğuğa karşı çok hassasmış sıcak tutacaksın dedi. bu hastalığın bir ilacı yada tedaviside yokmuş ayrıca bununla yaşamayı öğreniyoruz napalım en azından hayati bir tehlikeside yok allaha şükür.

benimde cok usur, hatta calisirken eldiven takiyorum bazen.
dudaklarim da mor oluyor usudugum zaman rujum onun icin surekli yanimda, yanimda ruj oldugunu gorende suslu oldugumu sanar, tirnakalrim da morariyor usudum mu.

benim de çok üşür elim ayağım
kadınların ortak problemi sanırım
kansızlıktan olduğunu söylerler hep
belki de tabiatın cilvesi
ısıtılmaya ihtiyacımız var yerimseniben

benimde üşüyoo :bbo: geçen haftalarda sağlık ocagında kan tahlili yaptırdım ellerim ve ayaklarım üşüyo diye sonuç; kan değerlerin normal dedi dr. yani demir, b falan herşey düzgünmü demek :uhm: hareket edince ısınıyorm artk bence üşümemi hareketsizliğe bağladım tatlicadiarzu

Bende cok üsürüm kansizda degiim ama elim ayagim heryerim cok üsür kat kat giyinirim malesef hic hos degil aslinda.

bende çok çekiyorum bu elerden ayaklardan hiç ısındıgını ahtırlamıyorum yazın bil patik çorap ne bulursam giyiorum ayaklarım ısınsın diye ama genede ısınmıyolarr vücudumda öyle napcagını şaşırdım artıkk

Arkadaşlar benim el ve ayaklarım çok üşüyor 2 defa doktora gittim kan tahlilleri falan sonuç bişey yok deniliyor ama ellerimin soğukluk derecesi -10 vardır nasıl bişey yok anlamıyorum elime dokunanın ödü kopuyor ayaklarımda aynııı çaresini bulan varmı varsa söylesin minnettar kalacam:a015:

aynen benim de öle
yaz kış ellerim ayaklarım buz gibidir
asla ısınmazlar
mersinin bu sıcağında bile
azıcık rüzgar esse elim ayağım buz gibi olur
kan değerlerim de normal çıktı
sebep nedir bilmiorum
bilen varsa bana da sölesin

senağlama Ben de aynı dertten muzdaribim yaa :çok üzgünüm: Ellerim donuyor resmen ofiste. Kendime mini termofor aldım o elimde calısıyorum desem yeridir. Ben de kan tahlili yaptırdım ama hic birsey cıkmadı... Çözü bulanlardan bekliyoruz bizimle de paylaşmalarınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…