• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Ayaklar ok yen var m?

o benım işte yaaa benım işte yaaa:)))
kendım usumesemde ellerim ayaklarım buzzz
sanırım kansızlıktan kaynaklıo

aynı sorun bende de var dr gittim kan tahlili yaptı sonuçları aldım bir baktım herşey normal dr. göstermeye utandım bende göstermedim ama ellerim ayaklarım yaz kış soguk bende neden olduğunu çok merak ediyorum

eller ayaklar ve burnum her daim buz gibidir kaydirigubbakcemile3

evde genelde üşümüyolar ama işte iken ısındıkları yok -tatlicadiarzu-

çözüm bulan olursa bize de deyiversin sevabına :lepi:

benim bu el ve ayaklarım katiyen ısınmaz..
tahlillerde bişi çıkmadı psikolojik olsa gerek :delphin:

benımde el ve ayaklarım ısınmaz hele kısın gece yorganın altıda bıle ısınmaz gecen sene elektrıklı battaniye aldık:D o bıle zor ısıtıyo ayaklarımı (^_^) yazın ellerımme sarılır arkadaslar esım serınlemek ıcın ,kısında kacarlar (*_*) kansızlıkla ılgısı yok bence ırsi oldugunu dusunuyorum arkadaslar.benım halamda oyle.kıs geldı herkese kolay gelsı canım bbyy....

Kızlar bende bir tek ben yaşıyorum sanıyordum.Benimde ellerim ayaklarım hiç ısınmaz özelliklede kışın.Zaten insanın eli ayağı ısınmayıncada vücudu ısınmıyor.Su torbasıyla geziniyorum bende yatmadan öncede yatağıma koyuyorum ısıtsın diye.Ama bende kansızlık var bir ara ilaç kullandım şimdi de pekmez içmeye başladım umarım işe yarar.

yaaa bende sizdenimsenağlama
donuyor sanki ellerim ayaklarım ne yapacağımı şaşırdım..
Yokmu çaresi arkadaşlar:1no2:

evet arkadaslar ya bendede aynı sorun var gece ayak usumesınden yatamıyorum
cok soguklar gulmeyın ama batıkle yatıyorum

bende sizdenim...

bende doktora gitmistim.. kanimda degilde. kan dolasiminda sorun var denildi..
doktor sicak - ve soguk duslar önerdi..soguk suya sonra sicak suya sonra yine soguk suya...ve tekrar..
tabi ANAMIN cözümü fazla gecikmemisti: "BULASIKLARI ARTIK SEN YIKARSIN"

cimcimeyim iyi fikirmiş anneninki :D
yüzüncü baskı olcak ama ben de sizdenim :) bu sıcak soğuk su duşları dediğiniz nası bişi??

benimde aynı ama bende demir eksikliği-b vitamini eksikliği ve bunun sonucu olarak kansızlık var...
tiroit bezimde yavaş çalışıyo o yüzden çok üşüyorum..

bende sizdenim...

bende doktora gitmistim.. kanimda degilde. kan dolasiminda sorun var denildi..
doktor sicak - ve soguk duslar önerdi..soguk suya sonra sicak suya sonra yine soguk suya...ve tekrar..
tabi ANAMIN cözümü fazla gecikmemisti: "BULASIKLARI ARTIK SEN YIKARSIN"

yani cnm benden çok yaşıcaksın belli oldu şimdi dicektimki: kan dolaşımında problem olan insanlar maalesef bunu yaşıyor aynen benimde buz gibi oluyo yazın çok rahatsız etmiyo ama kışın donuyo el ve ayaklarım ,pek bi çareside yok gibi kansızlığa tedavi var bende kansızlıkta yok bi doktorda sinirsel olabilir demişti,anlıcanız bi çözüm bulamadım ...

benimde ayaklarım ve ellerim buz gibidir,kansızlık falan da yok tüm değerlerim normal çıktı :uhm:

Şuan bile ayaklarım buz gibi....kimi zaman ellerim çok üşür bazan ayaklarım yada ikisi buzzzz gibi olur.......Ben gerçekten üşüdüğümde yada psiklolojilk olarak heyecanlandığımda falan bu durumda oluyorum....

bende cözüm önerisi vardir diye atladim konuya emme nerdeeekaydirigubbakcemile
kimse cözüm bulamamis henüz,
yazda neyse de kisin zor oluyo ya.
her gece corap + patik giymek, yetmezse birde mumya gibi sariyom ayaklarimi:smiley-cool:

kızlar doktor demir eksilkiğimden olur demişti bana
ama o kadar demir yüklemesine bile ısınmıyor elim ayağım

Back