El sıkışmaktan nefret ediyorum

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
398
Diğer
her gelen el sıkmak zorunda mı?

uzaktan merhabalaşsak olmuyor mu?

hiç hijyenik bulmuyorum

insanları nasıl nazikçe reddedebilirim?

yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum

bende mi gariplik var ?

kafamda deli sorular

bende öpüşmakten nefret ederim..hele hele bi yere gittiğin vakit orada tanımadığın insanlar oluyor onlarla hoşgeldin hoşbulduk faslı varya..of of

bende öpüşmakten nefret ederim..hele hele bi yere gittiğin vakit orada tanımadığın insanlar oluyor onlarla hoşgeldin hoşbulduk faslı varya..of of

evet çok gereksiz

kim çıkarmış bunu

her sefer kimbilir eli enrelere değdi o elle en son naptı diye düşünmekten kendimi alamıyorum,el uzatanıda geri çevirmek olmuyo offf sıkıntı

reddedebilirsin tabi uzak durursan anlarlar el sıkmak istemediğini hafifçe eğilip merhaba desen anlarlar sanırım
açıkcası bende sevmiyorum ama işim açısından mecbur kalıyorum

bende işim gereği el sıkmak zorunda kalıyordum ve üstelik evlendim birde ramazan bayramına denk geldi eşimin tarafını ziyaret ettiğimizde baktım öpen öpene elimi sıkan sıkana çok rahatsız oldum düşündüm eğer şimdi el uzatana elimi vermezsem ki özellikle baylardan bahsediyorum yanlış anlarlarmı acaba diye,sonra allahtan kayınvalidem dedi kızım elini uzatmak zorunda değilsin diye de içimi rahatlattı

reddedebilirsin tabi uzak durursan anlarlar el sıkmak istemediğini hafifçe eğilip merhaba desen anlarlar sanırım
açıkcası bende sevmiyorum ama işim açısından mecbur kalıyorum

ahhh o mecburiyet ,öyle bi uzatıyolarki başka çarem kalmıyo karşılık vermek zorunda kalıyorum

Ben de nefret ediyorum hem tokalaşmaktan hem de öpüşmekten bide iki kere öpüşenler var ya sarılıp. Yahu memelerinizi üstümde hissetmek zorunda mıyım?

evet el sıkıştıktan sonra kendine çekip öpme var bide off ya nasıl kurtulcaz bunlardan

ben çantamda fısfıslı kolonya taşıyorum, elimi herhangi bir şeye temas ettirdiğimde (bankamatik, otobüs direği ya da başka birinin eli vs.) biraz uzaklaştıktan sonra çaktırmadan fıss fıss

zorunda değiliz gerçekten ama karşı taraf düşünse keşke bunu hiç teşebbüs etmese

hiç tanımadığın bilmediğin insan sıradan geçiriyo bizi işyerinde

odada 3 kişiyiz en son bana geldiklerinde anlasınlar diye klavyeye gömülüyorumm illa bekliyo adam yazım bitsinde tokalaşayım diye hey yarabbim

En güzeli tanımamış gibi yapmak yada çok terliyim grip gibiyim demek. Yada maske takacaksın mikrop almamam lazım havaları falan:)) her bayram maske hariç yaptığım taktiklerdir. Ona ramen ter canım nolacak yada bende gribim birşey olmaz diyenler oluyor. Hayır madem gripsin niye öpmeye çalışırsın ki?

öpüşmek, el sıkışmak hele el öpmek tarihe karışsa keşke, yine bayram geliyo pöfff

daha neler gel de laf anlat böyle insanlara zorla ittirmemiz mi lazım tersleyip rencide etmek mi lazım

Kağıt havluların yaygın olmadığı dönemde, yeni idareci gelmiş, herkesle tanışmış. Ben de sonradan geldim, adam direk WC'den çıkıp elini uzattı, ben de mecburen sıktım. Eli kuru olunca aklıma neler neler geldi: Az önce WCdeydi, işini yapıyordu, ee erkekler yaparken genelde ellerini kullanırlar, acaba bana uzattığı eli miydi kullandığı, o el ise kuruydu, yani yıkanmamıştı, vs. İğrendim birden, erkeklerle mümkünse el sıkışmıyorum bu olaydan sonra. Şimdilerde çok garip de kaçmıyor zaten bu durum.

Bende hic sevmem . Hele öpme , sarılma ...
Bir de hem ilk karşılaşmada hem de vedalaşma da tekrar ediyor maalesef .
Kadın elini uzatmadan erkek uzatmamalı görgü kuralını nasıl yapsakta tüm hafızalara kazısak acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…