Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öpüşmakten nefret ederim..hele hele bi yere gittiğin vakit orada tanımadığın insanlar oluyor onlarla hoşgeldin hoşbulduk faslı varya..of ofher gelen el sıkmak zorunda mı?
uzaktan merhabalaşsak olmuyor mu?
hiç hijyenik bulmuyorum
insanları nasıl nazikçe reddedebilirim?
yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum
bende mi gariplik var ?
kafamda deli sorular![]()
![]()
bende öpüşmakten nefret ederim..hele hele bi yere gittiğin vakit orada tanımadığın insanlar oluyor onlarla hoşgeldin hoşbulduk faslı varya..of of
reddedebilirsin tabi uzak durursan anlarlar el sıkmak istemediğini hafifçe eğilip merhaba desen anlarlar sanırım
açıkcası bende sevmiyorum ama işim açısından mecbur kalıyorum
Ben de nefret ediyorum hem tokalaşmaktan hem de öpüşmekten bide iki kere öpüşenler var ya sarılıp. Yahu memelerinizi üstümde hissetmek zorunda mıyım?
bende işim gereği el sıkmak zorunda kalıyordum ve üstelik evlendim birde ramazan bayramına denk geldi eşimin tarafını ziyaret ettiğimizde baktım öpen öpene elimi sıkan sıkana çok rahatsız oldum düşündüm eğer şimdi el uzatana elimi vermezsem ki özellikle baylardan bahsediyorum yanlış anlarlarmı acaba diye,sonra allahtan kayınvalidem dedi kızım elini uzatmak zorunda değilsin diye de içimi rahatlattı
her gelen el sıkmak zorunda mı?
uzaktan merhabalaşsak olmuyor mu?
hiç hijyenik bulmuyorum
insanları nasıl nazikçe reddedebilirim?
yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum
bende mi gariplik var ?
kafamda deli sorular![]()
![]()
Bende hiç sevmiyorum.hatta bulunduğum yerde birde üç defa öpüşüyorlar
En güzeli tanımamış gibi yapmak yada çok terliyim grip gibiyim demek. Yada maske takacaksın mikrop almamam lazım havaları falan:)) her bayram maske hariç yaptığım taktiklerdir. Ona ramen ter canım nolacak yada bende gribim birşey olmaz diyenler oluyor. Hayır madem gripsin niye öpmeye çalışırsın ki?
bende anlıyorum seni ama işte zamanla alışırlar heraldeahhh o mecburiyet ,öyle bi uzatıyolarki başka çarem kalmıyo karşılık vermek zorunda kalıyorum![]()