• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Sanatlarinda Ahşap çalişmalari

teşekkur ederım hnaktar:) ahşap boyama (denebılır:) calışmalarında kolay gelsın sevgıler

keşke bu yaptıklarını sergileyip bizimle paylaşan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da paylaşsalar bizlerde yapmış oluruz hepsi harika emeğinize sağlık

çok güzel ve orjinal çalışmalar ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın bende yeni kursa başladım umarım öğrenip güzel çalışmalar çıkarabilirim başarılarr

keşke bu yaptıklarını sergileyip bizimle paylaşan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da paylaşsalar bizlerde yapmış oluruz hepsi harika emeğinize sağlık[/QUOTE

hangı calışmayı ıstıyorsanız soyleyın ben buradan yazmaya calışayım:)

çok güzel ve orjinal çalışmalar ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın bende yeni kursa başladım umarım öğrenip güzel çalışmalar çıkarabilirim başarılarr

msj ı yenı okudum kursu yarılamışsınızdır sızınde yaptıgınız calışmaları gormek ısterım ben bu yılda yazılamadım bır kac yıldırda gıdemıyordum zaten kımbılır ne kadar degışık şık objeler cıkmıştır merakla bekleyecegım :)

1 seneye yakın ahşap boyama kursuna gittm yeni evliym misafirlerm ahşap çalşmalarımı çk beğeniyorlar stres atmaya birebir..kesinlikle tavsiye ediyorm..bu arada ellerine sağlık...

KURAN KABI
46148875qu5.jpg

ÇATLATMA
78654446kp6.jpg

TEPSİ
44438959mv2.jpg

CD'LİK
34255527rr1.jpg

ÇİÇEKLİ TABLO

26314813fo0.jpg

DAMACANA

52180671nv7.jpg