• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Sanatlarinda Ahşap çalişmalari

samyeli ellerine sağlık.hepside çok güzel.özellikle tabloya bayıldım.bende cam boyamak istıyorum hatta boyalarımıda aldım ama pek bilgim yok.yaaa bende yapmak istiyorum

selam:) teşekkur ederım hazalcım tablonun ahşap olan yerlerı yumurta kabugundan bır işlem dıger ortada olan cıcekler hazır cıceklerden yapıştırılarak yapıldı:) hazalcım ben cam ışlemlerını cam boyalarıyla degılde ahşap boyalarıyla yaptım:)

Son düzenleme:
hepsi çok güsel olmuş arkadaşım ellerine sağlık bende ahşap boyuyorum ama eğitim almadım kayınvalidem öğretmişti sonrada böle araştırarak geliştirdim ama öle cam falan boyamadım keşke hepsini açıklayabilsen de bende kopya çeksem azcık :utangac:

Teşekkur ederim knselcn:) elimden geldigi kadar yardimci olmaya calişirim birşeyler uretmek gibisi varmi:)

kesinlikle üretmek çok güsel bende eylülde resim ve stilistlik kursuna başlıcam yağlı boyalarım bitince şahaserler başlığı altında koyarım resimleri şakkıdı:1closedeyes:sırnaşık şey

çok güzeller ellerine sağlık bende ahşap objeleri çok seviyorum evimde sadece ahşap obje kullanırım vazom ahşap hatta çiçeklerim bile ahşap lale o kadar güzeller ki ayrıca damacana kutum, tepsilerim, gazeteliğim, makyaj kutum, mücevher kutum, dikiş ipliklerini koyduğum çekmeceli kutum resim albümüm, mutfakta duvara asılı olan çok amaçlı üstten açık kutum var maalesef benim böyle konularda becerim yok bizim burada halk eğitimde bir hocaya yaptırmıştım özel olarak

çok güzeller ellerine sağlık bende ahşap objeleri çok seviyorum evimde sadece ahşap obje kullanırım vazom ahşap hatta çiçeklerim bile ahşap lale o kadar güzeller ki ayrıca damacana kutum, tepsilerim, gazeteliğim, makyaj kutum, mücevher kutum, dikiş ipliklerini koyduğum çekmeceli kutum resim albümüm, mutfakta duvara asılı olan çok amaçlı üstten açık kutum var maalesef benim böyle konularda becerim yok bizim burada halk eğitimde bir hocaya yaptırmıştım özel olarak

teşekkur ederım. kursa başladıgım ılk yıllar evımın her yerını boyayacaktım neredeyse:) kız kardeşım abla artık duvarlarıda boyarsın sen dıyordu:) gercekten ahşap ı seven bırı olarak nerede ahşap gorsem yada cam vs şunun şurası şöyle olursa guzel olur dıye duşunmeden edemıyordum:) toprak.resım albumunu ve mutfakta duvarda asılı olan cok amaçlı kutuyu merak ettım eklersen sevınırım:)

teşekkur ederım. kursa başladıgım ılk yıllar evımın her yerını boyayacaktım neredeyse:) kız kardeşım abla artık duvarlarıda boyarsın sen dıyordu:) gercekten ahşap ı seven bırı olarak nerede ahşap gorsem yada cam vs şunun şurası şöyle olursa guzel olur dıye duşunmeden edemıyordum:) toprak.resım albumunu ve mutfakta duvarda asılı olan cok amaçlı kutuyu merak ettım eklersen sevınırım:)

tabi samyeli yarın bir ara eklerim canım
keşke bende senin gibi becerikli olsam bu konularda ama maalesef gerçi denemedim ama yapamam gibi geliyor bende yapabilsem her yeri boyardım :roflol:
ama vazomla çiçeklerimide ekliyim çünkü burada ahşap ürünleri satan bir mağaza ahşap çiçeklerimi çok istemişti o da yapcaktı ama bir türlü götürmek kısmet olmadı
çok amaçlı kutuda aslında peçetelik ya da kapıcı kutusu gibi ama ben onu mutfağa astım

tabi samyeli yarın bir ara eklerim canım
keşke bende senin gibi becerikli olsam bu konularda ama maalesef gerçi denemedim ama yapamam gibi geliyor bende yapabilsem her yeri boyardım :roflol:
Ama vazomla çiçeklerimide ekliyim çünkü burada ahşap ürünleri satan bir mağaza ahşap çiçeklerimi çok istemişti o da yapcaktı ama bir türlü götürmek kısmet olmadı
çok amaçlı kutuda aslında peçetelik ya da kapıcı kutusu gibi ama ben onu mutfağa astım

hic belli olmaz kimbilir belkide benden daha becerikli olabilirsin(benden cok daha becerikliler var) kismetse yarin bekliyorum objelerini sevgiyle kal:)

değişik açılardan çektim sayfa ağırlaşmasın diye resimleri küçülttüm bu resimler resim albümüme ait umarım yardımcı olmuşumdur

dsc00839hf9.jpg

dsc00839hf9.388708dd0b.jpg

dsc00840qf8.jpg

dsc00840qf8.a196e4c598.jpg

üstteki mutfaktaki çok amaçlı kutu alttakide vazom çiçeklerim yerimseniben
üstte yazmayı unuttum resim albümümün yanında şamdanlarımda ahşap a.s

dsc00843wl6.jpg

dsc00843wl6.d879208105.jpg

dsc00844hx7.jpg

dsc00844hx7.5689c90fed.jpg

dsc00845wy3.jpg

dsc00845wy3.4b23932bd0.jpg

dsc00846hl2.jpg

dsc00846hl2.81f287f56b.jpg

emeklerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş.
Beniz size bir sorum olacak. Annemin çeyiz sandığını ben almak istiyorum ve böyle boyayarak canlandırmak istiyorum. Gerekli malzemeleri aldıktan sonra bende bu şekilde sandığı boyayabilirmiyim. Daha önceden hiç böyle bir çalışmam olmadığı için yapabilirmiyim. Başka birşeylerde denerin daha sonra sandığa geçerim ama dikkat edilmesi gerekenler varmı ve buna yardımcı konuları siteden bulabilirmiyim?a.s.

değişik açılardan çektim sayfa ağırlaşmasın diye resimleri küçülttüm bu resimler resim albümüme ait umarım yardımcı olmuşumdur

dsc00839hf9.jpg

dsc00839hf9.388708dd0b.jpg

dsc00840qf8.jpg

dsc00840qf8.a196e4c598.jpg

aa bunu biliyorum ben el yapimi zannetmiştim gercekten benimde cok hoşuma gitmişti hayirli gunlerde kullan inşaallah:)

Son düzenleme:
amin canım benim hepimiz hayırlı günlerde kullanırız inşallah a.s.
samyelicim ahşap damacana kutumun yanları ve altının kahverengi boyasından soyulmalar oldu nasıl tamir ettirsem diye düşünüyorum sen ne önerirsin benim yapabileceğim birşey var mı :uhm:

toprakcım damacananın soyulan yerlerınde desenler vs varmı(ıstersen damacananın resmını ekle goreyım) damacananın alt kısmını tekrar zımpara yapıp boyayı surebılırsın sonrada vernıklersın vernık ıkı kat surulurse soyulma olmaz sanırım ve boyayı kat kat yanı cok fazla surmeden boyarsan kabarmalarda olmaz gıbıme gelıyor:)

ya toprakcım yazdıktan sonra aklıma geldı kusuruma bakma sen onları sıparış uzerıne yaptırmıştın degılmı eger oyleyse ben sana bırşeyler soylerım sende denersın veya yaptırdıgın kışıye ıade edıp başka ıstersın olurmu acaba

ya toprakcım yazdıktan sonra aklıma geldı kusuruma bakma sen onları sıparış uzerıne yaptırmıştın degılmı eger oyleyse ben sana bırşeyler soylerım sende denersın veya yaptırdıgın kışıye ıade edıp başka ıstersın olurmu acaba

canım çok sağol hafta başı eklerim ancak objeleri yaptırdığım hocayı daha sonra aramış bulamamıştım nerdeyse 4 yıl oluyor bu beceriksiz halime yapabileceğim varsa yaparım tabi sende yardım edersen

canım çok sağol hafta başı eklerim ancak objeleri yaptırdığım hocayı daha sonra aramış bulamamıştım nerdeyse 4 yıl oluyor bu beceriksiz halime yapabileceğim varsa yaparım tabi sende yardım edersen

tabıkı yardımcı olmaya calışırım :utangac:

Back