Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle üretmek çok güsel bende eylülde resim ve stilistlik kursuna başlıcam yağlı boyalarım bitince şahaserler başlığı altında koyarım resimleri şakkıdı:1closedeyes:sırnaşık şey
çok güzeller ellerine sağlık bende ahşap objeleri çok seviyorum evimde sadece ahşap obje kullanırım vazom ahşap hatta çiçeklerim bile ahşap lale o kadar güzeller ki ayrıca damacana kutum, tepsilerim, gazeteliğim, makyaj kutum, mücevher kutum, dikiş ipliklerini koyduğum çekmeceli kutum resim albümüm, mutfakta duvara asılı olan çok amaçlı üstten açık kutum var maalesef benim böyle konularda becerim yok bizim burada halk eğitimde bir hocaya yaptırmıştım özel olarak
teşekkur ederım. kursa başladıgım ılk yıllar evımın her yerını boyayacaktım neredeyse:) kız kardeşım abla artık duvarlarıda boyarsın sen dıyordu:) gercekten ahşap ı seven bırı olarak nerede ahşap gorsem yada cam vs şunun şurası şöyle olursa guzel olur dıye duşunmeden edemıyordum:) toprak.resım albumunu ve mutfakta duvarda asılı olan cok amaçlı kutuyu merak ettım eklersen sevınırım:)
tabi samyeli yarın bir ara eklerim canım
keşke bende senin gibi becerikli olsam bu konularda ama maalesef gerçi denemedim ama yapamam gibi geliyor bende yapabilsem her yeri boyardım :roflol:
Ama vazomla çiçeklerimide ekliyim çünkü burada ahşap ürünleri satan bir mağaza ahşap çiçeklerimi çok istemişti o da yapcaktı ama bir türlü götürmek kısmet olmadı
çok amaçlı kutuda aslında peçetelik ya da kapıcı kutusu gibi ama ben onu mutfağa astım
değişik açılardan çektim sayfa ağırlaşmasın diye resimleri küçülttüm bu resimler resim albümüme ait umarım yardımcı olmuşumdur
üstteki mutfaktaki çok amaçlı kutu alttakide vazom çiçeklerim yerimseniben
üstte yazmayı unuttum resim albümümün yanında şamdanlarımda ahşap a.s
http://img142
.imageshack.us/img142/4686/dsc00845wy3.4b23932bd0.jpg
ya toprakcım yazdıktan sonra aklıma geldı kusuruma bakma sen onları sıparış uzerıne yaptırmıştın degılmı eger oyleyse ben sana bırşeyler soylerım sende denersın veya yaptırdıgın kışıye ıade edıp başka ıstersın olurmu acaba
canım çok sağol hafta başı eklerim ancak objeleri yaptırdığım hocayı daha sonra aramış bulamamıştım nerdeyse 4 yıl oluyor bu beceriksiz halime yapabileceğim varsa yaparım tabi sende yardım edersen