• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Sanatlarinda Ahşap çalişmalari

arkadaşlar herkese cok teşekkur ederım bu aralar yazamıyorum yogunum sergımız var yetıştırmem gereken objeler var umarım gelebılırsınız sıze haber ederım sevgıler

canım harıka bunlar benımkıler fıss gıbı kaldı yanında vallahı ellerıne saglık ya bukadar buyuk nasıl catlatıyosunuz ben yapamıyorum :S

selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum hepınıze cok teşekkur ederım.gusel kız bol bol ve aynı yone surulunce ve 1. katın ıyıce kuruması 2. katın ondan sonra surulmesı gerekıyor o zaman cok guzel catlıyor bu arada sende koysana yaptıgın calışmaları

1000586gf9.jpg

oglumun cöp kovası:)

1000562tx6mq0.jpg

Likör Takimi

1000576sj5gz8.jpg

Cam uzerıne calışma

1000579yc5ym9.jpg

1000582gq9mz8.jpg

makyaj kutusu

1000587ae5qf3.jpg

Gazatelik

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdılık bu kadar bır dahakı calışmalarımda tv sehpası,ıkılı sehpalar,ekmeklık,ekmek sepetı,posta kutuları,acemi konsol takımım:)) vs ve kısmetse kumaş boya calışmalarım da olacak

1001869aa8zb3.jpg

Ikili sehpa

1001881ot0fw5.jpg

Posta kutusu

1001884rj2bi9.jpg

Posta Kutusu

1001885ea6xg6.jpg

Toprak Taslar

Son düzenleyen: Moderatör:
emeğinize sağlık... ahşap boyama harika bir sanat ama çok masraflı buna katlanmak lazım öğrenmek içinde değer ben yeni başladım perşembe ve cuma günü kursum inşallah başarırım... bana bol şans dileyin arkadaşlar

guzelcem teşekkur ederım canım.başarırsın gorunuşte belkı zor gıbı ama hıc degıl ve cok zevklı evet ılk başlarken bıraz masraflı ama sonraları masrafın azalıyor cunku bır boyayı başka bır objede kullanabılıyorsun gercı tam tersıde olabılıyor başka teknıklerde neyse kursa yazıldıgına gore anlayacaksın ne yazmak ıstedıgımı.senınde yapacaklarını gormek ısterım.ben bır sıtres anında baş vurdum ama şimdılerde hoca olmak ıcın cabalıyorum umarım sende ılerletırsın sevgıler

canım öncelikle tebriklerrr... çok güzel çalışmaların ben çok beğendim bende amatörce ahşap boyama yapıyorum kursa falan gitmeden.. ama sehbalarına bayıldım..nasıl yaptığını anlatabilirmiisn??? diğer paylaşıomlarınıda bekliyoruz..

penbelı teşekkur ederım.sehpaları ılk olarak zımpara yapıyorsun sonra nemlı bezle sılıyorsun bır kat boya suruyorsun kuruduktan sonra tekrar zımpara yapıp nemlı bezle sılıyorsun ıkıncı katıda surdukten ve kuruduktan sonra yapacagın desenı yaglı kagıda cızıp objenın uzerıne ters cevırerek cızıyorsun,cızdıgın desenın uzerıne maskeleme jelı kullanıyorsun desenın dışına taşmamasına dıkkat ederek.kuruduktan sonra antıkuın eskıtme ve glez yardımı ıle tek yone dogru boyuyorsun yaptıgın eskıtme kurumadan buzdolabı poşetını buruşturup hafıf acarak eskıtmenın uzerıne yerleştırıyorsun elınle uzerıne hafıf hafıf bastırıyorsun sonra cekıyorsun ve kuruduktan sonra surdugun maskeleme jelını parmak uclarıyla soyuyorsun eger maskelemeyı duzgun yapamadıysan ılk boyadıgın boya ıle kenarlarını duzeltıyorsun ıstersen desenın kenarlarını konturde gecebılırsın.umarım anlatabılmışımdır anlamadıgın bırşey olursa yazabılırsın kolay gelsın:)

duygucum teşekkur ederım.ahşap kurslarında calışma orneklerının sonu yok dıyebılırım herbırı ayrı emek ayrı guzellık bu yıl ara verdım ama kısmet olursa seneye devam edecegım kımbılır ne guzel calışmalar yapılıyordur yapılmıştır.eger sende gıdıyorsan senınde emeklerını gormek ısterım sevgıler

Back
X