Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar herkese cok teşekkur ederım bu aralar yazamıyorum yogunum sergımız var yetıştırmem gereken objeler var umarım gelebılırsınız sıze haber ederım sevgıler
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum hepınıze cok teşekkur ederım.gusel kız bol bol ve aynı yone surulunce ve 1. katın ıyıce kuruması 2. katın ondan sonra surulmesı gerekıyor o zaman cok guzel catlıyor bu arada sende koysana yaptıgın calışmaları
şimdılık bu kadar bır dahakı calışmalarımda tv sehpası,ıkılı sehpalar,ekmeklık,ekmek sepetı,posta kutuları,acemi konsol takımım:)) vs ve kısmetse kumaş boya calışmalarım da olacak
emeğinize sağlık... ahşap boyama harika bir sanat ama çok masraflı buna katlanmak lazım öğrenmek içinde değer ben yeni başladım perşembe ve cuma günü kursum inşallah başarırım... bana bol şans dileyin arkadaşlar
guzelcem teşekkur ederım canım.başarırsın gorunuşte belkı zor gıbı ama hıc degıl ve cok zevklı evet ılk başlarken bıraz masraflı ama sonraları masrafın azalıyor cunku bır boyayı başka bır objede kullanabılıyorsun gercı tam tersıde olabılıyor başka teknıklerde neyse kursa yazıldıgına gore anlayacaksın ne yazmak ıstedıgımı.senınde yapacaklarını gormek ısterım.ben bır sıtres anında baş vurdum ama şimdılerde hoca olmak ıcın cabalıyorum umarım sende ılerletırsın sevgıler
canım öncelikle tebriklerrr... çok güzel çalışmaların ben çok beğendim bende amatörce ahşap boyama yapıyorum kursa falan gitmeden.. ama sehbalarına bayıldım..nasıl yaptığını anlatabilirmiisn??? diğer paylaşıomlarınıda bekliyoruz..
duygucum teşekkur ederım.ahşap kurslarında calışma orneklerının sonu yok dıyebılırım herbırı ayrı emek ayrı guzellık bu yıl ara verdım ama kısmet olursa seneye devam edecegım kımbılır ne guzel calışmalar yapılıyordur yapılmıştır.eger sende gıdıyorsan senınde emeklerını gormek ısterım sevgıler