Nişan El öpmeye giderken birşeyler almam gerekir mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

adrianalima2

ben ona resmen aşığımm.:)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
ben daha sözlü falan değilim bayram dan sona gelmeyı dşünüo erkek arkımn ailesi ama bayramda ben el öpmeye gidecem giderken birşeyler almam gerekiyormu çikolata tatlı vs.

evet canım tabıkıde alman gerekır:))) sonucta bayram olmasa bıle el bos gıdılmez mısafırlıge yanı bıze oyle ogretıldı... gusel bı cıkolata alıp gıdersen cok ıyı etmıs olursun :)))

evet canım tabıkıde alman gerekır:))) sonucta bayram olmasa bıle el bos gıdılmez mısafırlıge yanı bıze oyle ogretıldı... gusel bı cıkolata alıp gıdersen cok ıyı etmıs olursun :)))

hmm sağol cnm bende öle bliodum da bde kız tarafı olunca bz çekndm iştee aslnda onn bize alıp gelmesı gerekıo ama daha tanşmaya gelmedkleri içn gelemio bi çikolata yeterli diosun yani ?

bencede tatlım neolrusa olsun eli boş gidilmez bi çikolata yada ne blym tulumba tatlısı falan alablrsn...

ben olsam gitmezdim aileler tanışmamışsa.erkek gelsin tanışmaya.ben böyle ilk kızların gitmesi taraftarı değilim.ilk önce onun ailesimi onay verecek seni gördüğünde bırak ilk onayı senin ailen versin vede tulumba tatlısını pastayı çikolatayıda sevgilin alsın

cnm sadece babam tanışmıo onun harcinde tüm sülale tanışıo :) annem i falan tanştrdm ailesile

kesinlikle katılıyorum

biz de uzun yıllardır sevgiliyiz
o benim ailemle tanışıyo da ben onlarınkiyle hiç tanışmamıştım.
bayramda hem tanışma hem el öpme gibi olsun dedik. :81:
ben giderken saksıda mor menekşe almıştım.
sevgilimin annesi de çiçeklere bayılıyomuş, çok sevinmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…