- Konu Sahibi adrianalima2
-
evet canım tabıkıde alman gerekır:))) sonucta bayram olmasa bıle el bos gıdılmez mısafırlıge yanı bıze oyle ogretıldı... gusel bı cıkolata alıp gıdersen cok ıyı etmıs olursun :)))
bencede tatlım neolrusa olsun eli boş gidilmezbi çikolata yada ne blym tulumba tatlısı falan alablrsn...
Pasta veya tatlı alabilirsin canım ilk kez gidiyorsan hele eli hiç boş gitme.
ben olsam gitmezdim aileler tanışmamışsa.erkek gelsin tanışmaya.ben böyle ilk kızların gitmesi taraftarı değilim.ilk önce onun ailesimi onay verecek seni gördüğünde bırak ilk onayı senin ailen versin vede tulumba tatlısını pastayı çikolatayıda sevgilin alsın
cnm sadece babam tanışmıo onun harcinde tüm sülale tanışıo :) annem i falan tanştrdm ailesile
Ben İlk Tanışmaya Gittiğimde Bir Tülbent Bir Havlu Birde Babası İçin Çorap Koymuştum. Şimdi Tatlı Alacağım Sadece
bir kutu çikolata aldm yeter mi acaba?
Bence Bide Ufak Bi Buket Çiçek Almaya Ne Dersin :)
ben olsam gitmezdim aileler tanışmamışsa.erkek gelsin tanışmaya.ben böyle ilk kızların gitmesi taraftarı değilim.ilk önce onun ailesimi onay verecek seni gördüğünde bırak ilk onayı senin ailen versin vede tulumba tatlısını pastayı çikolatayıda sevgilin alsın
:) yok yaa ölede sanki sevgilimi istemeye gtcem gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?