- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
Evleneli 3 sene oldu ve ben toz kondurmadigm eşimin artık hiç iyi biri olduğunu düşünmüyorum :-( evlenmeden önce dünyalar iyisi olan eşim evlenince bianda değişti ki zaten her zaman köprüyü geçene kadar ayına dayı diyeceksin fikrini savunan biri . Erkek arkadaşları okuldaki öğretmen arkadaşlarının yanında eğlenceli Şakacı konuşkan olan biri benim yanmda bambaşka birine dönüşüyor . Ailemin akrabaları nin hatta benden ve ailesinden başka herkesin yannda uysal masum sessiz sakin olan adam benim yanımda adeta bi canavara dönüşüyor yaptgim herseye kızıyo artk normal bişey sormaya bile cekinir oldum ! Mesela öğretmen arkadaşlarının yannda telefonu doğru düzgün eline almayan adam evde elnden bırakmaz bişey anlatırım dinlemez . Isyerimdeki sikintilari dinlemek istemez bi sorun olsa sende sorun der hic bizaman arkamda olmaz . Benim akrabalarma karşı da çok iyidir ben demeden gider gelir . Ayrıca Aramızdaki sorunları bi başkasının duymasndan çok korkar ve başkasının kendini asla kötü bilmesini istemez . Mesela ben ağladıgimda beni sakinleştiricegine bizi millete rezil mi edeceksin diye bağırır . Hep düşünüp duruyorum sorun acaba bende mi diye dışarıda bukadar iyi olan adam eve gelince neden agresiflsir ki ? Ki benim peşimde 2 sene koştu Zorla elde etti beni. Ayrılmayı çok istedim ama yapamadım yine istiyorum ama neden kararlı olamıyorum halbuki ona karşı kuvvetli bi bagimda yok ve o hiç bizaman çaba göstermedi ben böyleyim kabul edersen et etmezsen sen bilirsin dedi . Ona göre evliligmz de bi sorun yok çok mutluyuz ama ben nedense hiç mutlu değilim :-( sosyal hayatım yok arkadaşlarımla buluşmaya izin vermez annemlern yanina beni yalnız yollamaz gitmem gerekse bile çok düşkün Muş bana . Bunlarda beni çok bunaltti sanırım ! Smdi kızlar size soruyorum ben napayım ? Ha buarada 2 . Çocuğum a hamileyim