el emeğim begenirsiniz inşallahhhhhhh.......

womanly

╣→∑§Ł∑M←╠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
989
1
boncuk işleme salon takımım el emeğim

boncukilemeck4.jpg

boncukilemekkparacn2.jpg

boncukilemeserilirkengq1.jpg

yatak odası takımım tül ve perdesine kadar ben yaptım

yodasrttakm1lt7.jpg

yodasperdetlvk3.jpg

kandıra bezinin üstüne hesap işi yaptım çok zordur o yüzden bir tane :roflol:

hesapiian3.jpg

hesapii1wa5.jpg

buda yatak örtüsü pike takımım...

pikext8.jpg

pike2cc4.jpg

UMARIM BEGENMİŞSİNİZDİR HEPSİNİ KİMSENİN ELİ DEGMEDEN KANDİM YAPTIM A DAN Z YE HEPSİNE EMEK HARCADIM EN ZORU YATAK ODA TAKIMIYLA YATAK ODA PİKE ÖRTÜSÜYDÜ GERCEKTEN İNANILMAZ ZORDUR DİKENLER BİLİR...HERKESE ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER...:1hug:

Ben bir nakış bölümü mezunu olarak tam not verdim size.:))
Bende maraş işi ve boncuklarla kendime bir salon takımı yapmışım.Bi ara resmini çekip koyarım inşallah.

Ben bir nakış bölümü mezunu olarak tam not verdim size.:))
Bende maraş işi ve boncuklarla kendime bir salon takımı yapmışım.Bi ara resmini çekip koyarım inşallah.

tesekkür ederim cnm cok mutlu oldum elim dikişe cok yatkındır tekstil-giyim mezunuyum zaten nişanlıyken mefruşat bolumune gitmiştim o zaman yaptım bunları merakla bekliyorum resimlerini bir an önce koyarsan sevinirim tesekkür ederim tekrar....a.s.:1hug:

çok Gzüeller Ellerine Sağlik Canim.
Yatak Odasi Takimina Bayildim.
Güle Güle Kullan ,iyi Günlerde

a.s.tesekkür ederim hepinize cvp verip emek harcadınız emeğinize ellerinize saglık........a.s.:1hug:

çok marifetlisin arkadaşım maşallah :nazar:

bunları yapanın ellerinden daha neler gelir neler

o gözlerine,yapan ellerine sağlık a.s. a.s.

çok marifetlisin arkadaşım maşallah :nazar:

bunları yapanın ellerinden daha neler gelir neler

o gözlerine,yapan ellerine sağlık a.s. a.s.

cnm cok tesekkür ederim seninde diline saglık o ne güzel kelimeler oyle cok cok saol cvp yazıp emek harcadığın için....a.s.:1hug:

Ellerine ve emeğine sağlık..çok güzel ve temiz işlerin... yatak örtüsü ve perdelere bayıldım ayrıca....hanımlar bu aylarda biliyorsunuz Dikiş nakış ve mefruşat kurslarının sergilerini yakından görebilirsiniz..kurs yerlerinde yada belirli yerlerde sergileniyor işleri.. harika işler çıkartıyor hanımlarımız...... a.s.

Canım valla hepsi harika gözüküyor
ellerine sağlık diyorum her zaman bu beceri işi

Ellerine ve emeğine sağlık..çok güzel ve temiz işlerin... yatak örtüsü ve perdelere bayıldım ayrıca....hanımlar bu aylarda biliyorsunuz Dikiş nakış ve mefruşat kurslarının sergilerini yakından görebilirsiniz..kurs yerlerinde yada belirli yerlerde sergileniyor işleri.. harika işler çıkartıyor hanımlarımız...... a.s.

tesekkür ederim cnm benim...a.s.:1hug:

ellerine sağlık canm hepsi birbririnden güzel

41 kere maşallah:nazar: allah nazarlardan saklasın sakaryalı hanımlar marifetli olur birazda üstüme alayımjeyyar

hepinize tesekkür ederim düşüncelerinizi paylaşıp emek harcadığınız için emeğinize sağlıka.s.:1hug:

Emeklerine sağlık canım, harikalar yaratmışsın. a.s.
El emeğinin yeri ve değeri bir başka oluyor valla...

X