el ayak buz gibi olması =(

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
Kızlar benim gibi olan varmı ya delircem kışa geçtiğimiz an el ve ayaklarım buz gibi oluo vücudum sıcak olsa bile ellerim ve ayaklarım soğuk olunca donuorum resmen herkes kansızlıktandır dedi gittim kaç kere doktora kansız değilsin kan degerlerim normal genetiktir diolar ailemde yok diorum ama sağlıklısın bişeyin yok diolar ama nefret ediorum kıştan bide bölümün gereği hep bilgisayar başındayım mauseyi zor tutuorum resmen =((( neden olabilir benm gibi olan yada bilgisi olan varmı acaba =((

Kansızlıktan olmasa da pekmez bal gibi şeyler ateş bastırıyor:/ benim ellerim de sürekli terden ıslak. Şuanda da ıslak mesela

bende de aynısı var ayaklarım ellerim soğuk olunca yatınca bile ısınmadığından bir süre uyuyamıyorum tahlillerimde hep demir eksik çıktı her yıl demir hapları içiyorum keçi boynuzu pekmeziyle tahini karıştırıp birkaç kaşık illaki alıyorum ama nafile hiçbirşey çözüm olmuyor

aynen canımm o dert bendede var..bende kansızlık sanıyordum ama kan degerlerim iyi çıktı.buna sebeb tansiyon düşüklüğü canım..

Başka bir demir hapına başladım bu yıl da ferrosanolduodenal ismi inşallah bu işe yarar

Aynısı bende de var.Çocukluğumdan beri var.
Biraz hareketsiz kalayım elim,ayağım buz tutar.
Benim de tüm değerlerim olması gerektiği gibi çıktı.
Şu ugg botlar var ya onlardan aldım ama evde giyiyorum :)
Çok sıcak tutuyor ayakları böyle ısıttım.
Eller ise muallak yapacak birşey yok.

demir değerlerin nasıl peki......

bi ara düşüktü ilaç kullandım daha da baktırmadım tiroitlerim yavaş çalışıo doktor bundan olabilir dedi ama ilacı kullanmak istemiorum zaten zayıfım yavaş çalışıo ilacı kullanınca kilo veriorum kilo zaten alamıorum off ya =(

Benim de hep öyledir babamın da öyle sanırım genetik çünkü kan tahlili yaptırdığımızda kansızlık filan çıkmadı. Kışın evde kalın çorap üzerine patik onun üstüne de kalın terlikler giyiyorum resmen nineler gibi dolaşıyorum evde.

evde bi tek üşüyen benim yaa dışarda falan biriyle tokalaşıcağım zaman çekiniorum resmen ellerim buz gibi çünkü :S

patiklerr kurtarıcıdır. tahin pekmez al bir de eve ben daha bugün aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…