Çocuk Hastalıkları El ayak agiz hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.116
Kizlar cok üzgünüm kizim hasta ve tedavisi yok kndi iyilesmesi gerekiyormus vücudunda bunlardan var
ve bogazinda,damaginda var ac yemek yemeyi cok istiyo ama yiyemiyo :KK43: cok kötüyüm sizlerde yasayan oldumu olduysa yardimci olun lutfen ne yapmam gerek :KK43: eger yasamadiysaniz da insallah yasamazsınız çocuklarınıza cok dikkat edin asiri bulasici bir rahatsizlik 😔

Eklentiler

• IMG-20191013-WA0013.jpeg
    IMG-20191013-WA0013.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 1.196
  • IMG-20191013-WA0011.jpeg
    IMG-20191013-WA0011.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 996
  • IMG-20191013-WA0009.jpeg
    IMG-20191013-WA0009.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 983
Kizlar cok üzgünüm kizim hasta ve tedavisi yok kndi iyilesmesi gerekiyormus vücudunda bunlardan var
ve bogazinda,damaginda var ac yemek yemeyi cok istiyo ama yiyemiyo :KK43: cok kötüyüm sizlerde yasayan oldumu olduysa yardimci olun lutfen ne yapmam gerek :KK43: eger yasamadiysaniz da insallah yasamazsınız çocuklarınıza cok dikkat edin asiri bulasici bir rahatsizlik 😔
oyy kuzum benım gecmıs olsun hıc bılgım yok sıfa dılemeye geldım tez zamanda ınsallah

Genelde salgın seklinde görülen bir durum bu...okula gidiyorsa birkaç gün göndermeyin.Genelde bir kere geçiren tekrar geçiriyor .Üç sene önce okul öncesi siniflarimizda salgın yaşandı 😔

Allah şifa versin.
Geçen sene geçirdi oğlum, damla vermişti doktor ağzı için ama kullanmadık sanırım.
Bilmeden başkasına da bulaştırdık, sonra kapandık eve.

Çok geçmiş olsun, allah şifa versin :KK43:
Nasıl başladı acaba bu rahatsızlık? Yani nasıl belirti verdi direk o döküntüler mi çıktı?
Benim kızım da nezle neredeyse 1 haftadır, bugün gözü akmaya başladı. Yanağında da bir kızarıklık var yarın sabah doktora götüreceğim ama endişelendim :KK43:

Benim oğlum geçirdi. İlaç yok zaten kendi kendine atlatıyor. Meyve suyu çorba falan verin. Propolis verin antibiyotik yerine. Merak etmeyin korkulacak bir şey değil. Pekmez içsin vücudunun direncini arttıracak şeyler içirin. Propolisi direk ağzına damlatırsanız ağzındaki yaralara da iyi gelir.

Çok geçmiş olsun, allah şifa versin :KK43:
Nasıl başladı acaba bu rahatsızlık? Yani nasıl belirti verdi direk o döküntüler mi çıktı?
Benim kızım da nezle neredeyse 1 haftadır, bugün gözü akmaya başladı. Yanağında da bir kızarıklık var yarın sabah doktora götüreceğim ama endişelendim :KK43:
Gözünde akıntı varsa kızamık da olabilir.

Gözünde akıntı varsa kızamık da olabilir.

Ay bilemedim şimdi öyle mi yoksa.
Burnu akıyordu 2 gündür gözü de akmaya başladı, sabahları çapak oluyor. Tek gözü oyle bir de. Yanağında da tek bir kızarıklık var, hani alerjiden olur ya öyle. Ama alerji yapacak ya da daha önce denemediği hiçbir şey de yemedi son 2 3 gündür.
Vücudunda başka kızarıklık da yok.
Sabah erkenden götüreceğim doktora ama acile götürsem mi? Genel anlamda çok rahatsızlığı yok keyfi iyi ama.

Ay bilemedim şimdi öyle mi yoksa.
Burnu akıyordu 2 gündür gözü de akmaya başladı, sabahları çapak oluyor. Tek gözü oyle bir de. Yanağında da tek bir kızarıklık var, hani alerjiden olur ya öyle. Ama alerji yapacak ya da daha önce denemediği hiçbir şey de yemedi son 2 3 gündür.
Vücudunda başka kızarıklık da yok.
Sabah erkenden götüreceğim doktora ama acile götürsem mi? Genel anlamda çok rahatsızlığı yok keyfi iyi ama.
Enfeksiyon var büyük ihtimalle. Kızamıkta ateşle birlikte döküntü olur. Ateşi yoksa telaşlanma. Sabah götürsen de olur bence. Zaten kızamık el ayak vs bunların hiç birine tedavi vermiyorlar. Bakteriyel değilse antibiyotik de vermeyecek. Çocuk iyiyse hali keyfi acile götürmenin pek bi acelesi yok. Klinikte daha iyi bakılıyor hem.

Enfeksiyon var büyük ihtimalle. Kızamıkta ateşle birlikte döküntü olur. Ateşi yoksa telaşlanma. Sabah götürsen de olur bence. Zaten kızamık el ayak vs bunların hiç birine tedavi vermiyorlar. Bakteriyel değilse antibiyotik de vermeyecek. Çocuk iyiyse hali keyfi acile götürmenin pek bi acelesi yok. Klinikte daha iyi bakılıyor hem.

Ben de öyle düşündüm, ilçemizdeki acillere gitsek iyi insan bile hasta olup çıkıyor zaten, o yüzden götürmek istemedim. Yarın sabah direk kendi doktoruna götüreyim çok teşekkür ederim.

PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ konunu da baya meşgul ettim kusura bakma lütfen ❤️

2 sene önce yeğenime Antalya tatili dönüşü olmuştu. Sudan bulaşıyormuş. O dönemde yaygındı. Net hatırlamıyorum kaç günde geçtiğini. Ama geçmişti. İçiniz rahat olsun. Yalnız ablamlarda grip olmuştu. Ablam eşi griptiler. O da aslında aynı virüsmüş. Yetişkinlerde grip şeklinde oluyormuş. Çocuklarda bu şekilde. Kötü görünüyor biliyorum ama korkulacak bişey değil. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, fotoğraflar dan anladığım kadarıyla şu an hafif durumda. Daha artacak popoda, bacaklarda en çok ayak altı, avuç içi ve ağız İçinde olacak, çok zor
Hatta tırnakları değişecek yenileri gelecek Allah kolaylık versin
Bu süreçte kesinlikle şekerli şeyler vermeyin
Pediasure mamanın kakaolu formu bu süreçte çok iyi gelecektir. Ayrıca kavanoz mamaları vermeye çalışın muz
ve ayran olabilir
Benim oğlum 3 yaşındayken tatilde otel havuzundan almıştı bu hastalığı.
Bu ara salgın hastalıklar çok, toplu alanlarda dikkatli olmak ve çocukları kapalı alanlarda keyfî. tutmamak hijyen kurallarına özen göstermek koruyucu olabilir

Çok geçmiş olsun, fotoğraflar dan anladığım kadarıyla şu an hafif durumda. Daha artacak popoda, bacaklarda en çok ayak altı, avuç içi ve ağız İçinde olacak, çok zor
Hatta tırnakları değişecek yenileri gelecek Allah kolaylık versin
Bu süreçte kesinlikle şekerli şeyler vermeyin
Pediasure mamanın kakaolu formu bu süreçte çok iyi gelecektir. Ayrıca kavanoz mamaları vermeye çalışın muz
ve ayran olabilir
Benim oğlum 3 yaşındayken tatilde otel havuzundan almıştı bu hastalığı.
Bu ara salgın hastalıklar çok, toplu alanlarda dikkatli olmak ve çocukları kapalı alanlarda keyfî. tutmamak hijyen kurallarına özen göstermek koruyucu olabilir
Erken fark etmek de iyi degilmi zaten poposu cok kötü yara seklinde tuzlu suyla yika dedi ebe bnde oyle yapuyorum artmamasi icin ne yapmam gerekiyo biliyomusunuz :KK43:

X