İnşallah canm allah gönlüne göre versinÖncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım inşallah benimde olur inşallah bende hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma
Amin canımİnşallah canm allah gönlüne göre versin
selam hanımlar bende gecen sene haziran sonunda dış gebelik geçirdim ve benim ki iğneyle sonlandırıldı. ve şuan cok şükür rabbime tekrar hamileyim.
Hayır canım bende aynı senin durumundaydım bendede çekilmedi ve çooook tarifsiz derecede ağrı olmuştu iğneden sonraarkadaşlar merhaba bende şuan dış gebelik geçiriyorum en son 2 gün önce betahcg 136 iken 50 mg methotrexat igne oldum.yarın doktora gidip degerlerde düşme varmı bakılcak bugun çok agrım var çok korkuyorum değerler düşmez die ve bidaha normal hamile kalamam diedoktorum hsg ye gerek yok dedi tuplerimde ve rahimde herhangi patoloji görünmedi sadece beta hcg degerlerime göre dış gebelik teshisi kondu her dış gebelik geçiren hsg çektirmelimi bilen lütfen cvp yazsın arkadaşlar çok moralsizim
Hayır canım bende aynı senin durumundaydım bendede çekilmedi ve çooook tarifsiz derecede ağrı olmuştu iğneden sonra
arkadaşlar merhaba bende şuan dış gebelik geçiriyorum en son 2 gün önce betahcg 136 iken 50 mg methotrexat igne oldum.yarın doktora gidip degerlerde düşme varmı bakılcak bugun çok agrım var çok korkuyorum değerler düşmez die ve bidaha normal hamile kalamam diedoktorum hsg ye gerek yok dedi tuplerimde ve rahimde herhangi patoloji görünmedi sadece beta hcg degerlerime göre dış gebelik teshisi kondu her dış gebelik geçiren hsg çektirmelimi bilen lütfen cvp yazsın arkadaşlar çok moralsizim
Canim beta hcg degerim düstü tek dozdan sonra benim 150-160 lardaydi kanamam oldumu tam hatirlamiyorum su an.. Ama igneden 48-49 gün sonra adet oldum iki ay adet gördükten sonra sorunsuz bir sekilde ilk denemede hamile kaldim canimtek ignede değerlerin düştümü ? ben iğne olalı 4.günüm şuanda ne kanama ne agrı hiç bişey yok.3.gün beta hcg 167 çıktı igne olurken 136 idi.cuma günü 7.gün beta hcg düşmezse bir igne daha yapılcaksema hanım sizin igneden sonra nezaman oldu kanamanız ve tekrar hamile kalabildiniz mi ?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum bende dis gebelik gecirdim hala toparlayamıyorum psikolojimi çok istiyorum amama bir o kadar da korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan Rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsinben de nisan ayında dış gebelik geçirdiğimi öğrendim.sağ tüpümdeymiş vajinal ultrasonda görünmüştü. iç kanama geçirmedim şükür. metotreksat iğnesiyle sonlandırıldı. ama o da rahimde kanamaya sebep olduğu için doktorum küretaj uyguladı bir de. kürtaj sonrası adetim 2 ayı buldu gelmedi adet söktürücüyle adet oldum. şimdi düzene girdi. ama ben tekrar denemeye çok korkuyorumbir de bu ilk gebeliğimdi. psikolojik olarak tam atlatamadım. doktorum geçen adetimde gel hsg çekeceğiz demişti ama hsg çok ağrılı oluyormuş diye gitmedim.bir kez daha denemeyi düşünüyoruz 2 ay sonra falan hsg çektirmeden. inşallah normal bir gebelik yaşarım ben de. çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Allah hepimize bebişler versin inş..
teşekkürler canım inşallah bir daha yaşamayız..sen hsg çektirdin mi? doktorun istedi miCanım öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum bende dis gebelik gecirdim hala toparlayamıyorum psikolojimi çok istiyorum amama bir o kadar da korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan Rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsin
Ben çektirmek istedim işi şansa bırakmak istemedim ama doktorum gerek yok dedi çekmiyor inşallah ikinci de sıkıntı yaşamayızteşekkürler canım inşallah bir daha yaşamayız..sen hsg çektirdin mi? doktorun istedi mi
inşallahBen çektirmek istedim işi şansa bırakmak istemedim ama doktorum gerek yok dedi çekmiyor inşallah ikinci de sıkıntı yaşamayız
Benimde böyle oldu 122 ydi ama bi inip bı çıkıyodu değerim iki günde bir yaptırdım düzensiz inme çıkma olduğu için dış gebelik teşhisi koyuldu iğneyle anca düşürebildik tek doz ama bana 6 ay korun dedi doktorum tüpteki yaralar iyileşsin iyice dedimerhaba arkadaşlar haziran ayında önce biyolojik söylenildi sonra beni doktor kan bhgc düşmediği için çukurova tıp fakultesine yönlenridi degerim en fazla 127 gördü ama bana orda dış gebelik olabilir sag tıpte diyip metotraksat yaptılar tek doz 3 ay beklemem söylendi tekrar hamilelik için ama bir ay önce başka bir doktora gittiğimde bana senin bu degerle dış gebelik olmaz bekleme dedi adetime 4 gün var kasıklarımda agrı var gögüslerim cok agrıyor ama sert degil eger 3 ay içinde hamile kalamazsam bana rahim filmi çekeriz demişti doktor bu deger ile gerçekten dış gebelik olmuşmudur
valalhi kime inanacagımızı şaşaırdık bende gebelik olmadı ama özelde gittim doktor görünürde herhangi bir sıkıntın yok bekleme dedi eger üç ay içinde hamile kalamzsan rahim filmi çekeriz demişti bilmiyorum inşallah hayırlısı ile bizlerede nasip eder rabbimBenimde böyle oldu 122 ydi ama bi inip bı çıkıyodu değerim iki günde bir yaptırdım düzensiz inme çıkma olduğu için dış gebelik teşhisi koyuldu iğneyle anca düşürebildik tek doz ama bana 6 ay korun dedi doktorum tüpteki yaralar iyileşsin iyice dedi
Merhaba konu eski ama gebelik takvimini görünce yazmak istedim hamile misiniz nasıl oldu normal yolla mı aşılama falan mı yirmi gün önce aynı şeyleri yaşadım ve sağ tüpüm alındı umut ol bizlere nolurCanim Merhaba ben de kasim ayında dis gebelik gecirdim. Sağ tupum alındı. O zamandan bu zamana deniyoruz . Henüz bir netice alamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?