Ektopik Gebelik,Dış Gebelik sonrası yeniden hamilelik YAŞAYAN ANNELER, UMUT OLUN :))

Amin inşallah karamsar olmak yok

Merhaba kizlar,ben de dış gebelik gecirdim,o kadar uzgunumki,onceden beta hcg yukselsin diye dua ederken simdi sifirlansin diye dua ediyorum,ve o kadar denemeden sonra ilk kez tutturmusken böyle olmasi beni cok yipratti,methotrexat igne vuruldum ben,ama digerlerinden farkli olarak benim doktorum 2ay sonra rahim filmi cekip yolumuza devam edebiliriz dedi,insallah hersey yolumda gider artik hepimiz icin

Geçmiş olsun canım her zaman iyisini düşünmeye çalış Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ... bu arada rahim içi filmi benim bildiğim kadarıyla Rahime bi ilaç enjekte ediyorlar ve filmden 3 ay sonra bebek olabiliyor diye biliyorum ben ama emin değilim başka birşeyle de karıştırıyor olabilirim sen bi araştır canım onu

Rahim filmini onceden de cektirmistim,sadece o ay hatta bir hafta korunma vermisti onceki drum,ama benim anlamadigim cogu doktor methotrax igneden sonra 6 ay koruma vermis ama benimki 3.ay denemelere baslariz diyor,bu benim icin bir yandan iyi de diger yandan bir zarari olur mu diye endiseleniyorum

Bu arada sigara kullanıyor musunuz
Merhaba,

Bildirim gelmedi görmedim yazmışsın kusura bakma.

Bu arada dün öğrendim, dış gebelik sonrası ilk korunmasız ayımda hamile kaldım. Daha BAT a vardı çok erken öğrendim beta HCG 38,83 şimdi yeniden olmaması için gün aşırı beta HCG kontrolü yapacağız. Pazartesi de doktorumla görüşeğim

İnaşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla doğurur sağlıkla büyütürüm

Merhaba,

Banada laparoskopisi sonrası 1 doz yapıldı ama sanırım miktarı önemli, çünkü benim doktorum ilk adetten sonra korunmasız ilişkiye izin verdi ve ilk denememzde hamileyim ama çok yeni daha bat gelmeden öğrendim 38,83 HCG değerim şimdi takip edeceğiz. İnşallah yeniden yaşamayacağım aynı şeyleri

İnşallah canım senden mutlu haberler bekliyorum

Bnmde doktorum 3 ay sonra dedi bnde hep 6 ay diye okumuştum hayırlısı

Canım sonucun nedir inşallah normal gebeliktir haber bekliyorum

Düşme oldu şuan değerim 160 falan bir iki haftaya inşallah sıfırlanır sende son durum nedir nasılsın bebis nasıl iyi haberlerinibekliyorum

Günaydın B Bahar048

Canım öğrendiğimde (27-05) beta HCG, 38,63'tü. Doktorum dış gebelik sonbrası takip edelim demişti.

Ben geçen hafta pazartesi (30-05) Beta Hcg 166,20 ve çarşamba (01-06) Beta HCG 409,50 olarak ölçüldü doktorum yükselişler gayet iyi artık takip etmeyelim dedi. Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz, ilk ultrason randevum, umarım bebeği de görürüz.

Kendimi daha iyi hissedeceğim bebeği gördüğümde.

Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun darısı başımıza

Bnmde doktorum 3 ay sonra dedi bnde hep 6 ay diye okumuştum hayırlısı
Canmnende iğne olmuştum dış gebelikten tek doz sonrasında iki ay görüp hemen ilk denemede hamile kaldım ve bebeğimi doğrdum çok şükür şimdi 5aylık bebişim korkma sende ben özellikle senin gibi düşünüp sormuştum doktoruma 2 adet geçir yeter demişti

Öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım inşallah benimde olur inşallah bende hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…