Amin inşallah karamsar olmak yokDarısı her isteyenin basına bende normal yolla olacağına hiç inanmıyodm hep diyodum benim olursa tedaviyle olur diyodum dış gebelikten sonra çok karamsar olmuştum adet olcagm gün içimden bi ses kalk test yap dedi yaptım pozitif inanmadım üç kere yaptm :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ektopik Gebelik,Dış Gebelik sonrası yeniden hamilelik YAŞAYAN ANNELER, UMUT OLUN :))
- Konu Sahibi seyhancvn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet allahtan umut kesilmezAmin inşallah karamsar olmak yok
- 12 Şubat 2015
- 14
- 19
- 88
- 43
Bencede bırak bnde kullanıyorum ilaç verdiler 1 hafta hiç içmedim değerler düşmedi 2.dozu verdiler şimdi sinirden içmeye başladım yineSigara kullaniyorum maalesef. Tabi artik birakma zamanidir.
Merhaba kizlar,ben de dış gebelik gecirdim,o kadar uzgunumki,onceden beta hcg yukselsin diye dua ederken simdi sifirlansin diye dua ediyorum,ve o kadar denemeden sonra ilk kez tutturmusken böyle olmasi beni cok yipratti,methotrexat igne vuruldum ben,ama digerlerinden farkli olarak benim doktorum 2ay sonra rahim filmi cekip yolumuza devam edebiliriz dedi,insallah hersey yolumda gider artik hepimiz icin
Merhaba kizlar,ben de dış gebelik gecirdim,o kadar uzgunumki,onceden beta hcg yukselsin diye dua ederken simdi sifirlansin diye dua ediyorum,ve o kadar denemeden sonra ilk kez tutturmusken böyle olmasi beni cok yipratti,methotrexat igne vuruldum ben,ama digerlerinden farkli olarak benim doktorum 2ay sonra rahim filmi cekip yolumuza devam edebiliriz dedi,insallah hersey yolumda
Geçmiş olsun canım her zaman iyisini düşünmeye çalış Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ... bu arada rahim içi filmi benim bildiğim kadarıyla Rahime bi ilaç enjekte ediyorlar ve filmden 3 ay sonra bebek olabiliyor diye biliyorum ben ama emin değilim başka birşeyle de karıştırıyor olabilirim sen bi araştır canım onuMerhaba kizlar,ben de dış gebelik gecirdim,o kadar uzgunumki,onceden beta hcg yukselsin diye dua ederken simdi sifirlansin diye dua ediyorum,ve o kadar denemeden sonra ilk kez tutturmusken böyle olmasi beni cok yipratti,methotrexat igne vuruldum ben,ama digerlerinden farkli olarak benim doktorum 2ay sonra rahim filmi cekip yolumuza devam edebiliriz dedi,insallah hersey yolumda gider artik hepimiz icin
Rahim filmini onceden de cektirmistim,sadece o ay hatta bir hafta korunma vermisti onceki drum,ama benim anlamadigim cogu doktor methotrax igneden sonra 6 ay koruma vermis ama benimki 3.ay denemelere baslariz diyor,bu benim icin bir yandan iyi de diger yandan bir zarari olur mu diye endiseleniyorumGeçmiş olsun canım her zaman iyisini düşünmeye çalış Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ... bu arada rahim içi filmi benim bildiğim kadarıyla Rahime bi ilaç enjekte ediyorlar ve filmden 3 ay sonra bebek olabiliyor diye biliyorum ben ama emin değilim başka birşeyle de karıştırıyor olabilirim sen bi araştır canım onu
- 26 Nisan 2016
- 182
- 360
- 18
- 42
Merhaba,Bu arada sigara kullanıyor musunuz
Bildirim gelmedi görmedim yazmışsın kusura bakma.
Bu arada dün öğrendim, dış gebelik sonrası ilk korunmasız ayımda hamile kaldım. Daha BAT a vardı çok erken öğrendim beta HCG 38,83 şimdi yeniden olmaması için gün aşırı beta HCG kontrolü yapacağız. Pazartesi de doktorumla görüşeğim
İnaşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla doğurur sağlıkla büyütürüm
- 26 Nisan 2016
- 182
- 360
- 18
- 42
Rahim filmini onceden de cektirmistim,sadece o ay hatta bir hafta korunma vermisti onceki drum,ama benim anlamadigim cogu doktor methotrax igneden sonra 6 ay koruma vermis ama benimki 3.ay denemelere baslariz diyor,bu benim icin bir yandan iyi de diger yandan bir zarari olur mu diye endiseleniyorum
Merhaba,
Banada laparoskopisi sonrası 1 doz yapıldı ama sanırım miktarı önemli, çünkü benim doktorum ilk adetten sonra korunmasız ilişkiye izin verdi ve ilk denememzde hamileyim ama çok yeni daha bat gelmeden öğrendim 38,83 HCG değerim şimdi takip edeceğiz. İnşallah yeniden yaşamayacağım aynı şeyleri
- 26 Nisan 2016
- 182
- 360
- 18
- 42
Bencede bırak bnde kullanıyorum ilaç verdiler 1 hafta hiç içmedim değerler düşmedi 2.dozu verdiler şimdi sinirden içmeye başladım yine
Merhaba,
Son durumun nedir, İnşallah sıfır zararla kultulduğunu umuyorum ?
İnşallah canım senden mutlu haberler bekliyorumMerhaba,
Bildirim gelmedi görmedim yazmışsın kusura bakma.
Bu arada dün öğrendim, dış gebelik sonrası ilk korunmasız ayımda hamile kaldım. Daha BAT a vardı çok erken öğrendim beta HCG 38,83 şimdi yeniden olmaması için gün aşırı beta HCG kontrolü yapacağız. Pazartesi de doktorumla görüşeğim
İnaşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla doğurur sağlıkla büyütürüm
Bnmde doktorum 3 ay sonra dedi bnde hep 6 ay diye okumuştum hayırlısıRahim filmini onceden de cektirmistim,sadece o ay hatta bir hafta korunma vermisti onceki drum,ama benim anlamadigim cogu doktor methotrax igneden sonra 6 ay koruma vermis ama benimki 3.ay denemelere baslariz diyor,bu benim icin bir yandan iyi de diger yandan bir zarari olur mu diye endiseleniyorum
Canım sonucun nedir inşallah normal gebeliktir haber bekliyorumMerhaba arkadaslar. Gectigimiz agustos dıs gebelik yasadim. Sol tupumdeydi. En son degerim 866 idi ve 25 agustosta tek doz metorexate yapildi. Eylul 25 gibi degerim 0 landi. Ucuz atlattim Allaha sukur. Doktor 6 ay korun dedi ben de korundum tabi. Ve bugun idrar testi pozitif. Ikinci denemde tutturduk yani. Insallah dıs gebelik degil bu sefer. Oyle hissediyorum. Yarin gidip beta hcg baktiricam. Iki gun sonra tekrar olcturucem ve sonuclarla doktora gidicem. Dua edin benim icin olur mu? Kese gorununce insallah bildiricem. Ama gorunecek bu sefer insallah. Hepimize cok gecmis olsun. Bu arada bebek sanirim yine soldan oldu cunku batmalar sol tarafta. Yine ayni taraftan tutmus yani.
Düşme oldu şuan değerim 160 falan bir iki haftaya inşallah sıfırlanır sende son durum nedir nasılsın bebis nasıl iyi haberlerinibekliyorumMerhaba,
Son durumun nedir, İnşallah sıfır zararla kultulduğunu umuyorum ?
- 26 Nisan 2016
- 182
- 360
- 18
- 42
Düşme oldu şuan değerim 160 falan bir iki haftaya inşallah sıfırlanır sende son durum nedir nasılsın bebis nasıl iyi haberlerinibekliyorum
Günaydın B Bahar048
Canım öğrendiğimde (27-05) beta HCG, 38,63'tü. Doktorum dış gebelik sonbrası takip edelim demişti.
Ben geçen hafta pazartesi (30-05) Beta Hcg 166,20 ve çarşamba (01-06) Beta HCG 409,50 olarak ölçüldü doktorum yükselişler gayet iyi artık takip etmeyelim dedi. Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz, ilk ultrason randevum, umarım bebeği de görürüz.
Kendimi daha iyi hissedeceğim bebeği gördüğümde.
Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun darısı başımızaGünaydın B Bahar048
Canım öğrendiğimde (27-05) beta HCG, 38,63'tü. Doktorum dış gebelik sonbrası takip edelim demişti.
Ben geçen hafta pazartesi (30-05) Beta Hcg 166,20 ve çarşamba (01-06) Beta HCG 409,50 olarak ölçüldü doktorum yükselişler gayet iyi artık takip etmeyelim dedi. Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz, ilk ultrason randevum, umarım bebeği de görürüz.
Kendimi daha iyi hissedeceğim bebeği gördüğümde.
- 26 Nisan 2016
- 182
- 360
- 18
- 42
Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun darısı başımıza
Allah razı olsun Canım darısı başına İnşallah
Amin canım inşallahAllah razı olsun Canım darısı başına İnşallah
Canmnende iğne olmuştum dış gebelikten tek doz sonrasında iki ay görüp hemen ilk denemede hamile kaldım ve bebeğimi doğrdum çok şükür şimdi 5aylık bebişim korkma sende ben özellikle senin gibi düşünüp sormuştum doktoruma 2 adet geçir yeter demiştiBnmde doktorum 3 ay sonra dedi bnde hep 6 ay diye okumuştum hayırlısı