- 6 Ekim 2020
- 333
- 310
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Bende 42 yasindayim:) 3 yillik evliyim hatta tup bebek tedavisi goruyorum o ilaclar yapiyor kesin die dusunuyordum kardiyoloji de kadin dogumda onlar yapmaz dedi simdi benim 1 haftadir birsey yok sukur olsun eger regl oncesi yine olursa hormonal bisey olarak dusunurum bende. Bizde erken kalp krizi var amcam 38 yasinda vefat etti. Bende de inanilmaz bir korku yaratiyor bunu bilmek. Evhamlida oldugum icin kendimi dinlerim biraz. Ama kardiyoloji profesorleri dahi diyorlar ki bu atimlar onemli degil. Cok rahatsiz ettigi noktada ritm duzenleyici veriyorlar bana vermediler.Şikayetlerimiz o kadar benziyor ki benim de aynen dediğiniz gibi adet dönemi ve öncesi çok artıyor. Adet ile ilgili de olabilir bu şikayetler ama bu süreç kalbi de etkiliyor olabilir gerçekten genelde belirtiler geçtikten sonra doktora gittiğimiz için belki de görmüyorlar. Yani hormonlar zorlanıyor çalışmakta O yüzden bu dönemde böyle belki. bu arada zayıf mısınız kilonuz nasıl acaba onu merak ettim ve kaç yaşındasınız Ben bekarım bu arada ve yaş 42