Çorbalar Ekşili köfteli tutmaç çorbası - Efsane Un sponsorluğunda

Off of pff corbaya bak bee Agzim sulandi yeminle Kiz nana neettin bacim, harika gprunuyor ,o cicek falan bayildimm Ellerine kollarina saglik canim ,Basarilar dilememe gerek yok bence

Harika olmuş ama bu O kızarmış hamurlar nasıl lezzet katmıştır kimbilir Ağzım sulandı bak şindi Ellerine sağlık, başarılar diliyooorum.

Nanacığım çok uğraşmış,çok emek vermişsin gülüm,ellerine sağlık,cidden çok lezzetli görünüyor,emeğine sağlık kuzum,yarışmada başarılar dilerim

Çok emek vermişsin kuzum ellerine sağlık
Başarılar diliyorum

Yirim ben onu yirim
Yiii onu , yiii onu

Elinize sağlık muhteşem görünüyo
Çok teşekkür ederim canım

Çok lezzetli görünüyor nailem ellerine sağlık
Melikem çok teşekkür ederim

HADİ YA becerekli hatunsun vessselam

Off of pff corbaya bak bee Agzim sulandi yeminle Kiz nana neettin bacim, harika gprunuyor ,o cicek falan bayildimm Ellerine kollarina saglik canim ,Basarilar dilememe gerek yok bence
Nurummm bi kurdele bulamadım ya ben kurdelesiz işi götürmeye çalışacağız artık çok teşekkür ederim kuzum

Harika olmuş ama bu O kızarmış hamurlar nasıl lezzet katmıştır kimbilir Ağzım sulandı bak şindi Ellerine sağlık, başarılar diliyooorum.
Ayyyy gerçekten harikaydı, keşke tüm hamuru kizartsaydim diye geçirdim içimden gerçekten çok lezzetli , çok teşekkür ederim canım

Nanacığım çok uğraşmış,çok emek vermişsin gülüm,ellerine sağlık,cidden çok lezzetli görünüyor,emeğine sağlık kuzum,yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…