• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Ekşili Arnavut Çorbası -Bahcem Nane Sponsorluğunda

Sarımsakta endişe etmişsin ama çorbanın asıl lezzeti sarımsakta miniğim ben bolca koyuyorum oh misss, zaten sarımsak sevmeyeni de hiç anlamıyorum nasıl sevilmez ki :KK45::KK36:
Sarimsaksiz bence de olmaz şifa deposu... :KK36:

Meleğim saklı bir çorba görüyorum sabah sabah miss gibi sardı kokusu tüm benliğimi :KK36: :KK36: :KK36:
Bir çorbadan çok fazlası bu ellerine sağlık meleğim. :KK200::KK200::KK200:
Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim ablam :KK68:

Kıran kırana yarış harika olacak. Allah üyelerimizin yardımcısı olsun...:KK76::KK76::KK76:
Standlarda bekliyoruz. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi de :D

İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi de :KK70:
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim... :halay::halay::halay:
Kavala kurabiyemi begendiginde çok mutlu olmuştum. Acı gerçeği sonradan öğrendim tabi :confused:

Zaten bamya favorisi her yıl :))
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim... :halay::halay::halay:
Kavala kurabiyemi begendiginde çok mutlu olmuştum. Acı gerçeği sonradan öğrendim tabi :confused:

Ahahahhaha ben iki sunum yaptım ya dur dedim minik gibi yapayım bende bende sana çok gülmüştüm:KK70: :KK70:
Senin sunim da olay yalnız :KK68: ben espri olsun diye yazmıştım ama seninki acaba bu kadar mı olsaydı dedirtiyor :D

ama sende hemşom,ne emmeye ne gömmeye :KK45:
İki naz yaptirmadan beeee yaaa :))

Şaka diyorum canım madalya hakedenin olsun inşallah youlost çok çalıştı didindi inşallah onun olur :KK68:

Back