- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Sarimsaksiz bence de olmaz şifa deposu...Sarımsakta endişe etmişsin ama çorbanın asıl lezzeti sarımsakta miniğim ben bolca koyuyorum oh misss, zaten sarımsak sevmeyeni de hiç anlamıyorum nasıl sevilmez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarimsaksiz bence de olmaz şifa deposu...Sarımsakta endişe etmişsin ama çorbanın asıl lezzeti sarımsakta miniğim ben bolca koyuyorum oh misss, zaten sarımsak sevmeyeni de hiç anlamıyorum nasıl sevilmez ki
Teşekkür ederim ablamMeleğim saklı bir çorba görüyorum sabah sabah miss gibi sardı kokusu tüm benliğimi
Bir çorbadan çok fazlası bu ellerine sağlık meleğim.
Yarışmada başarılar dilerim.
Tarifin, , anlatışın ,sunumun mükemmel olmuş.Teşekkür ederim ablam
Hepimizin inşallah ablaTarifin, , anlatışın ,sunumun mükemmel olmuş.
Şansın bol olsun kuzum.
Kıran kırana yarış harika olacak. Allah üyelerimizin yardımcısı olsun...Hepimizin inşallah abla
Sunumlar yıkılıyor bu sefer herkesin
İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi deKıran kırana yarış harika olacak. Allah üyelerimizin yardımcısı olsun...
Standlarda bekliyoruz.
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim...İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi de
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim...
Kavala kurabiyemi begendiginde çok mutlu olmuştum. Acı gerçeği sonradan öğrendim tabi
Yok valla dememBenim aklıma gelmedi ne o şöyle cabbikkk
Bamya ile kazen benide yaktiydi hiiiic unutamiyorumZaten bamya favorisi her yıl :))
Bende düştüm ama o lafa birde benim etiketlemissin ya ne güldüm var yaNasıl da senden esinlendim ama harika olmuş miniğim ya ❤
Ahahahhaha ben iki sunum yaptım ya dur dedim minik gibi yapayım bende bende sana çok gülmüştümBende düştüm ama o lafa birde benim etiketlemissin ya ne güldüm var ya
Senin sunim da olay yalnız ben espri olsun diye yazmıştım ama seninki acaba bu kadar mı olsaydı dedirtiyorAhahahhaha ben iki sunum yaptım ya dur dedim minik gibi yapayım bende bende sana çok gülmüştüm
Teşekkür ederim neyse (çocuklar duymasın gönül misali )
ama sende hemşom,ne emmeye ne gömmeyeTeşekkür ederim neyse (çocuklar duymasın gönül misali )
İki naz yaptirmadan beeee yaaa :))ama sende hemşom,ne emmeye ne gömmeye