- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Sarimsaksiz bence de olmaz şifa deposu...Sarımsakta endişe etmişsin ama çorbanın asıl lezzeti sarımsakta miniğim ben bolca koyuyorum oh misss, zaten sarımsak sevmeyeni de hiç anlamıyorum nasıl sevilmez ki![]()
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarimsaksiz bence de olmaz şifa deposu...Sarımsakta endişe etmişsin ama çorbanın asıl lezzeti sarımsakta miniğim ben bolca koyuyorum oh misss, zaten sarımsak sevmeyeni de hiç anlamıyorum nasıl sevilmez ki![]()
Teşekkür ederim ablamMeleğim saklı bir çorba görüyorum sabah sabah miss gibi sardı kokusu tüm benliğimi![]()
![]()
Bir çorbadan çok fazlası bu ellerine sağlık meleğim.
Yarışmada başarılar dilerim.
Tarifin, , anlatışın ,sunumun mükemmel olmuş.Teşekkür ederim ablam![]()
Hepimizin inşallah ablaTarifin, , anlatışın ,sunumun mükemmel olmuş.
Şansın bol olsun kuzum.
Kıran kırana yarış harika olacak. Allah üyelerimizin yardımcısı olsun...Hepimizin inşallah abla
Sunumlar yıkılıyor bu sefer herkesin![]()
İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi deKıran kırana yarış harika olacak. Allah üyelerimizin yardımcısı olsun...
Standlarda bekliyoruz.![]()
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim...İlk 3 çorba elendi sayılır kazen çok beğendi de![]()
Bamya çorbasını hatırlıyorum. Ona bol dua edelim...
Kavala kurabiyemi begendiginde çok mutlu olmuştum. Acı gerçeği sonradan öğrendim tabi![]()
Yok valla dememBenim aklıma gelmedi ne o şöyle cabbikkk![]()
Bamya ile kazen benide yaktiydi hiiiic unutamiyorumZaten bamya favorisi her yıl :))
Bende düştüm ama o lafa birde benim etiketlemissin ya ne güldüm var yaNasıl da senden esinlendim amaharika olmuş miniğim ya ❤
![]()
Ahahahhaha ben iki sunum yaptım ya dur dedim minik gibi yapayım bende bende sana çok gülmüştümBende düştüm ama o lafa birde benim etiketlemissin ya ne güldüm var ya![]()
Senin sunim da olay yalnızAhahahhaha ben iki sunum yaptım ya dur dedim minik gibi yapayım bende bende sana çok gülmüştüm![]()
![]()
Teşekkür ederim neyse
ama sende hemşom,ne emmeye ne gömmeyeTeşekkür ederim neyse(çocuklar duymasın gönül misali )
İki naz yaptirmadan beeee yaaa :))ama sende hemşom,ne emmeye ne gömmeye![]()