- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.608
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Cok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :))Harika görünüyor cnm ve bir Arnavut kızı olaraktan bayıldımm ellerine ve emeğine sağlık bol şans ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :))Harika görünüyor cnm ve bir Arnavut kızı olaraktan bayıldımm ellerine ve emeğine sağlık bol şans ❤
Teşekkür ederim kukrimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Öyle olduğunu nevo söyledi bugün ama hayalimde bu çorba iskembe olmasın diyorum ya lütfen benzemesin tadıBen bunu hep yalancı işkembe diye yapıyordum arnavut corbasimiymis
Adının önemi yok çok severiz bol sarımsaklı ellrine sağlık canim
canfeb den izin aldım aynısı onda da var istersen sana da verelimEllerine sağlık minikcim o bakırı koymayaydin hec iyi görünmüyor
teşekkür ederim yaptık işte biseylerEllerine sağlık canım. Yine döktürmüşsün. Yarışmada başarılar dilerim
Cuk oldu o zaman teşekkür ederimDun arkadasim bu corbayi anlatiyodu cok guzel oluyo die ama tarif verememisti
Iyi bi tesaduf oldu seninkiyle deneyim
Ellerine saglik canim
Lütfen oy sayısını çarpıtma 3 tane fazla söyledinben bunu yalancı işkembe diye yapıyordum ya
neyse ben şimdi sen birinci ol 190 kişiden oy isterim fasulye olmana az kalmış olur. olur mu?
iz sürdüm kız 190 yazıyordu ama sen iste ben sana 1190 isterimLütfen oy sayısını çarpıtma 3 tane fazla söyledin
Sonra da çekilirim demi
Verseydiniz iyiydiii ben neye koyciiiim şimdi corbamiiicanfeb den izin aldım aynısı onda da var istersen sana da verelim
teşekkür ederim yaptık işte biseyler
Cuk oldu o zaman teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım sen ne zaman yapiyorsunElllerine sağlik cok lezzetli gozukuyor
Basarilar dilerimmm
Bu eksilinin biz tavukgiliği olanini yapiyoruz kaynanam tarafi. Bulgurlu tavuk kiymali kofteli oluyorÇok teşekkür ederim canım sen ne zaman yapiyorsun
Çok güzel ama sarımsaklaSarımsaksız olarak 1 kase alırım