- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Geldimm kizz geldimm
Gunluk su tuketimin cok fazlaymis canimm sogukta o kadar suyu nasil içiyorsunKilo:53.7. Göbek çevresi: 85 .. günlük su tüketimi: 2.5 litre..günlerden perşembe..
Doktor içmemi söyledi.. aldığım multivitaminden dolayı sürekli su içirmeZsem çok koyu oluyor,bir kerede idrar yanması olunca..mecbur..çoğunu akşam eve gelince tüketiyorum.Gunluk su tuketimin cok fazlaymis canimm sogukta o kadar suyu nasil içiyorsun
Geldimm kizz geldimm[/QUOTE
Hoşgeldin .. göbek çevreni de metreyle ölçmeni tavsiye ederim..Slm kızlar Bnde bu akşam başlıyorum o zmn buna
Göbeğim bnden önce gitmeye basladı
Kilo 59.3
İlk Hedef 57 Sonra 55 yavaş yavaş:)
Normal demir metreyle olcsek olurmu acaba :)Hoşgeldin .. göbek çevreni de metreyle ölçmeni tavsiye ederim..
Ben kağıt metreyle ölçtümNormal demir metreyle olcsek olurmu acaba :)
Ahahaha :) aynenn kiz mankeniz mankeen90-60-90 dedikleri şey ..bizde 90-90-90..ölçüyü yanlış anlamışız
Ins hedeflerimize ulasiriz kizlar benim kilo 63 gobek bolgem 86 belim 78 boy 164. Hedef 59 60 inşallahBugün regl oldum, 3gündür şişkinliğin sebebi işte,yoğurt kürüne 58.7le başlamıştım, dün 59.1 çıktım, eh normal tabi bu, neyse devam edicem yinede, regl sonrası asıl kilomu görürüm, ozaman paylaşırım
Benim göbeğim en son ölçtüğümde 84tü, belim 69du,taa geçen yaz tabi 54kg'dim
Bakalım bugün ölçiyim kaç olmuş baya göbeklendim başka hiçbiyerimde sorun yok zayıfım ama göbek geldi yaa,,
Yoğurt kürüne;
Başlangıç 58.7
Hedef 55 diyelim
Boy 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?