ekşi koku arıyorumm

ragin26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
8
0
86
42
Eskişehir
arkadaşlar bi koku bulamadın kendime yokmu fikir vericeksositososito. Jovan fresh musk kullanıyodum yıllar önce artık satılmıyo malesef ona benzer bi koku istiyorum ama yok. şekerli kokular kesinlikle bana göre diğil.çiçek kokusu da kullanamıyorum ekşiye kaçan kokuları seviyorum.Hadi kızlar fikirlerinizi bekliyorumsırnaşık şey

tarifde edemiyorum ki mesela en yakın şu ana kadar avon james bond 007 geldi bana. o kadar çok parfüm denedim ki yoruldum artık valla:) Şampuan ve duş jeli kokularını da çok seviyorum aslında

Eksi ve ferah bi koku istiyosan kesinlikle D&G light blue öneririm canim..
Hatta öyle ferah ki sevgilim limon kolonyasina benzetmisti -tatlicadiarzu-

1-) nina ricci-premier jour(ıcınde elma var mı bılmıyorum ama ben bu parfÜmÜ ne zaman koklasam eksı elma kokusu alıyorum)
2-)cecile-dıva(yerlı malı yurdum malı hem fıyatı cok uygun hem de nasıl desem tam aradıgın koku gıbıme gelıyor ıcınde bır eksılık var lımon desem lımon degıl cok farklı bır karısım ıcınde ne var bılmıyorum ama kım karıstırdıysa ıyı karıstırmıs helal olsun dıyorum :) )

yukarda başka bi arkadaşımızda yazmış light blue süper bi parfüm ben kullanıyorum tam sanan göre hafif limonlu koku arıyosaannn

cnm senn aradığın koku adunsu kokular büyük ihtimal. bondu bende kullanıyorum o kadar çok soran ve beğenen vardı kii

All About Eve - Joop eksi yesil elma gibi kokuyor....

Extrême - Bvlgari eksimsi bir koku

ikisinide yazin kendimi ferah hissetmek icin severek kullaniyorum...

Chanel eau fraiche,tamamiyle ekşi bir koku değil zaten,soran çok oluyor bu ara,beğenebilirsin.
Bir de bana Avon make me wonder çok ekşi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…