- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Cok tutmus ya360 lira verdim s3 e geçen sene
Evet bunca zaman daha sert şekillerde düştü ama bugun kırılasi tuttuOyy ekranların 250 tl olduğunu duymuştum bende çok kötü bir durum . Ne markası modeli?
O parayla neler yapılır ama yaBenim arkadasim yarisindan fazla para vermisti.
400 de çok ya bu paralar kolay mi kazanılıyor ki cok para istiyorlar bi cam içinGecen hafta 400 lira verdim ekrana
ben 400 e yaptırmıştım iphoneuMerhaba. Bi saat önce android telefonum yere düştü ve ekranının tamamına yakininda çatlaklar oluştu dokunmatik de sorun yok. Sadece on cami Yaptirsam ne kadar tutar acaba ? 250 300 tl gibi cam degisim ücretleri olduğunu okudum nette.4 yıldır kullanıyorum ilk defa başıma geldi.
Bi daha kırılmaz inşallah:)2 defa kırdım. birincisinde 350 ikincisinde 250 lira ödedim. telefonu 1700 e almıştım 2 sene önce
Orjinal olup olmadığını nasıl anlicaz ki alırken? Ben bilindik bi yerden almıştım teli hic kurcalamadim o gün bugündür:)Bende 300 verdim iphone icin ve yine kırıldıtaktırdığınz ekranın orjinal olmasına dikkat edinde bir kere verin o parayı ben muhtemelen o konuda kandırıldım
Baya cokmus ücretiben 400 e yaptırmıştım iphoneu
Ben de bunu soracaktım aslında. Görüntü beni rahatsız etmez de acaba o şekilde kullanmak zarar vermez mi? Mesela catlak yerlere dokununca sanki daha çabuk ısınıyormis gibi hissediyorumKoruyucu cam takın telefonunuza kullanırken. Ben sakar biriyim sık sık düşürürüm taşlara mermerlere düştü koruyucu cam kırıldı sadece.
Şimdiki çatlak görüntü sizi rahatsız etmeyecekse onun üzerine de yapıştırabilirsiniz. Sorun olmaz sanıyorum. Kırılmaz cam diye satılıyor piyasada eminönü gibi yerlerde 10 lira bir şey.
30 tl cok iyi 300 400 e göreGalaxy ace 30tl ye degişti orjinal degldi ama farkı yoktu
Becerebilir miyim bilmiyorum daha beter olur diye cekinirim:)Elinden tamir işi geliyorsa gittigidiyor'dan falan alıp kendin değiştir. Ben kaç kişinin telefon ön camını böyle değiştirdim. Zaten dokunmatiği çalışıyorsa tek sorun camdadır.
Evet arastirmak lazım kendimizim satın alıp yapabilecegi siteleriAslinda ekranlar cok pahali degil ama ustune ekliyorlar 100 200 arasi
Öyle diyorsun da arkadasim bu telin cami catlayana kadar bi sorunu yoktu şimdi de sadece ekranı catlak dokunmatik de sorun yok.ben bunu camini yenileyip yada bu şekilde kullansam belki bi 4 yil daha kullanacakken neden yeni bi telefona para vereyim ki? Israf yapiyor gibi hissediyorum biraz tutumlu olup kullanabileceğim zaman a kadar kullanmak isterim herseyi4 yıllık telefon diyorsun o kdr verip camı yaptıracağına bence yenisini al
Bayram sonrası aldigim yere götürüp göstereceğim bakalım ne diyeceklerTelefonunuzu tamire verirken mahallede tamircisi değilde direk kendi teknik servisine götürürseniz( internetten evinize yakın samsung servisini öğrenebilirsiniz) orjinallik konusunda şüpheniz olmaz. Dediğim gibi ucuza kaçmayın sonrası daha masraflı oluyor. eninde sonunda yaptırcaksınız birde kırık kullandıkça dahada kırılacak ekranınız malesef
Vardır muhakkak yani 300 400 az para da değil benim gibi asgari ücretle çalışanlar için300-400 bile tutsa, o fiyata yeni telefon alamayacağına göre yaptırmak daha mantıklı.
Ekranla aynı fiyata telefon var da biz mi bilmiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?