- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi Live_Your_Life
Tele gore degisiyor benim esim yapiyor bu iside az cok ondan biliyorum:) markasi neydi sizinVardır muhakkak yani 300 400 az para da değil benim gibi asgari ücretle çalışanlar için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tele gore degisiyor benim esim yapiyor bu iside az cok ondan biliyorum:) markasi neydi sizinVardır muhakkak yani 300 400 az para da değil benim gibi asgari ücretle çalışanlar için
Bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten:) evet bi şeyleri söküp yeniden tamir edebiliyorum bunu da yapabilirim adını reklam olur diye vermeyecegim bir Çin sitesinde de çok uyguna satışı varmış orjinal mi bilmiyorum.Youtube'da videolara var aslında, daha önce herhangi bir şeyi tamir edebildiysen yaparsın. Arka kapağı ve pili çıkarttıktan sonra kenarda minik vidalar göreceksin onları söküyorsun zaten komple cihazı ön camdan ayırmış oluyorsun sonra kırık ön camı çıkartıp yenisini takıp tekrar toplayıp vidaları takıyorsun. Eşin, ağabeyin varsa onlardan da rica edebilirsin. Zaten ön camı satın aldığında minik tornavidaların bulunduğu bir seti de genelde hediye ediyorlar.
Evet boyuta göre de değişiyor sanırım:)Tele gore degisiyor benim esim yapiyor bu iside az cok ondan biliyorum:) markasi neydi sizin
Alis fiyati 130 civariymis ama ustune ekliyorlar tabi ama 160 170 en fazla daha fazlasini verme:)Bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten:) evet bi şeyleri söküp yeniden tamir edebiliyorum bunu da yapabilirim adını reklam olur diye vermeyecegim bir Çin sitesinde de çok uyguna satışı varmış orjinal mi bilmiyorum.
Evet boyuta göre de değişiyor sanırım:)
Samsung s3 mini
Şu an paypal sistemi Türkiyeden çekildiği için yurtdışından alışveriş yapamazsın kaldı ki GG de maksimum 20 lira falan boşa bekleme derim.Bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten:) evet bi şeyleri söküp yeniden tamir edebiliyorum bunu da yapabilirim adını reklam olur diye vermeyecegim bir Çin sitesinde de çok uyguna satışı varmış orjinal mi bilmiyorum.
Evet boyuta göre de değişiyor sanırım:)
Samsung s3 mini
Heheh bakcaz bi şekilde çaresine:)Alis fiyati 130 civariymis ama ustune ekliyorlar tabi ama 160 170 en fazla daha fazlasini verme:)
Paypal kullanmıyordum ben sanal kartla idare ettim hep ama ondan ziyade Çinden gelmesi cok uzun sürer sizin dediğiniz gibi GG ye bakarım ben:)Şu an paypal sistemi Türkiyeden çekildiği için yurtdışından alışveriş yapamazsın kaldı ki GG de maksimum 20 lira falan boşa bekleme derim.
Vardır muhakkak yani 300 400 az para da değil benim gibi asgari ücretle çalışanlar için
Ahh evet bende ilk okuduğumda anlamadım neye istinaden yazdığınızi şimdi okudum anladım cooook haklısınız çok..Yok bir arkadaş demiş ya, ekran yaptırana kadar telefon al diye. Onun için yazdım ben. Bizi bu mantık bitirdi zaten...
Yoksa tabi ki az para değil. Ben yüksek model telefon almıyorum baya uzun süredir. Çünkü yedek parçaları pahalı. Üstelik her telefonda yaptığımız herşey aynı. Arama, mesaj, whatsapp... Telefonumu yenilemeyi düşünüyorum mesela herkes 2bin liralık telefon öneriyor. Hayır kardeşim hayır arkadaşım 500-600lük de iş görüyor...O bile pahalı bana diyorum, şaşırıyorlar. Ne meraksızsın diyorlar...
Ahh evet bende ilk okuduğumda anlamadım neye istinaden yazdığınızi şimdi okudum anladım cooook haklısınız çok..
Yani bu şekilde bile kullanmak varken cama vereceğim en fazla 400 tlyle neler yaparim neler:) iki çeyrek alip köşeye atabilirim. Yada mesela Faturalarimi odeyip kalan parayla bi aylık eksikliklerimi giderebilirim vs vs:)
Benim için para kazanmak kolay bişe değil ki böyle şeylere abartılı ödeme yapayim
Eskiden 7 10 yil götürürdu telefonlar şimdi dediğiniz gibi bazı uygulamalar icin illa yeni model telefon al baskılarıni anlamıyorum:)
Orjinalmi tatktırdın,yan sanayimi mi?Bir şikayetin oldumu değişim sorası?Kışın kardeşim hediye etti.Sony m5.2 ay sonra düşürüp kırdım ekranını.Konya da yetkili servis yokmuş.Başka tel de yok.Gitse 1 haftada gelecek.Telefonsuz kalmamanın zoruna yollayamadımda.Konya da yaptırsam garantisi bozulacak2 defa kırdım. birincisinde 350 ikincisinde 250 lira ödedim. telefonu 1700 e almıştım 2 sene önce
Koruyucu camla kırıldı üstelikKoruyucu cam takın telefonunuza kullanırken. Ben sakar biriyim sık sık düşürürüm taşlara mermerlere düştü koruyucu cam kırıldı sadece.
Şimdiki çatlak görüntü sizi rahatsız etmeyecekse onun üzerine de yapıştırabilirsiniz. Sorun olmaz sanıyorum. Kırılmaz cam diye satılıyor piyasada eminönü gibi yerlerde 10 lira bir şey.
Abla nasıl başardın onu?Koruyucu camla kırıldı üstelik
Abla garantisini hiç bozma. Ben ilk kırılınca korku ve panikle gittim ilk tel.ciye taktırdım. Hiç memnun değildim. Ses ayarları falan bozuldu. Sonra allahtan bi daha kırdım da daha iyi biyere yaptırdım.Orjinalmi tatktırdın,yan sanayimi mi?Bir şikayetin oldumu değişim sorası?Kışın kardeşim hediye etti.Sony m5.2 ay sonra düşürüp kırdım ekranını.Konya da yetkili servis yokmuş.Başka tel de yok.Gitse 1 haftada gelecek.Telefonsuz kalmamanın zoruna yollayamadımda.Konya da yaptırsam garantisi bozulacak
yok bunu bı 3 5 yıldan fazla kullanmak ıstıyorum dokunmatık saglamdı sadece camı tamamen catlamıstı kullandıkca daha cok catlamaya baslamıstı o yuzden yaptırdım ekranı.Çok uçuk fiyatlar
Bence biraz daha kullan yenisini alırsın daha iyi..
Zaten yeni de değilmiş boşuna masraf yapma..
Hayırlı olsun o zamanyok bunu bı 3 5 yıldan fazla kullanmak ıstıyorum dokunmatık saglamdı sadece camı tamamen catlamıstı kullandıkca daha cok catlamaya baslamıstı o yuzden yaptırdım ekranı.
aynen fıyatlar baya ucuk yanı bıde gıttıgım yerde sordum benım telın satısı yokmus artık kendılerınde
Teşekkür ederim:)Hayırlı olsun o zaman