Maalesef durumum yok. Evde 2 set aldım çalışmaya bugün başladımbir kursa yazılsanız eğer durumunuz varsa?
Keşke set almasaydım bol soru bankası alsaydın. Youtube da video şeklinde konulatı çok güzel anlatıyorlarMaalesef durumum yok. Evde 2 set aldım çalışmaya bugün başladım
Ya ben onların sayesinde kazandım çok şükür. :) konu sahibi ramazan yetgin engin Eraydın şiddetle tavsiyemdirReklam olmayacaksa eğer, YouTube benim hocam :))) muthisler bence. Hızlıca konu çalışmaya ve soru çözmeye başlayın. Vaktiniz var ama gününüzün çoğunu ona ayirmalisiniz. Yapabilirsiniz hadi :))
26 nisan yanlış hatırlamıyorsamEkpss sinavi ne zaman?
Tarih nasil cok iyi puan getiriyor o kismi anlayamadim?Ben normal kpssye benim hocamla hazırlandım ve kazandım tavsiye ederim çok iyi ve zevkli dinlemesi. Özellikle tarih çok iyi puan getiriyor kpssde
Standart sapma var böyle sınavlarda tarih ve matematik en çok yapılamayan dersler olduğu için sapmasj yüksek. Ben sınavda anayasa ve coğrafya çözmedim 82 küsürle atandım. Ekpss değil normal kpssTarih nasil cok iyi puan getiriyor o kismi anlayamadim?
Kac puanla atandiniz?
Niye riske atıyorsunuz ya. Heyet günleri falan var. Kafanıza göre olmaz ki o iş. Hemen gidin başvurun bence.Rapora 20sinde başvuracağım. 2 haftaya çıkıyor sanıyorum ki. 12 Şubat son başvuru tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?